El Barça Alusport estarà més de 10 hores en dansa per arribar a Geòrgia

El Barça Alusport estarà més de 10 hores en dansa per arribar a Geòrgia

Els blaugranes surten del Palau a les 4.00 hores Faran una aturada de més de dues hores a Istanbul Arribaran a Tbilissi a les 14.25 (hora de Barcelona, dues hores més a Geòrgia)

Al FC Barcelona Alusport li espera un llarg viatge fins a arribar a Tbilissi, la capital de Geòrgia. L’expedició barcelonista haurà de matinar de valent, com mai ho ha fet aquesta temporada. Els jugadors, cos tècnic i altres membres de l’'staff' estan citats a les 04.00 hores de la matinada a l’esplanada del Camp Nou.

Sortida a les 06.00 hores

L’avió amb destinació a Istanbul –primera aturada- sortirà de l’aeroport del Prat a les 6.00 hores del matí i arribarà a la capital turca a les 09.25 (hora de Barcelona, una hora més a Turquia). Després d’aquestes tres hores de vol, l’expedició barcelonista s'estarà a l’aeroport turc durant més de dues hores, per agafar el vol rumb a Tbilissi a les 12.10 (hora de Barcelona, una hora més a Turquia).

Arribada prevista: 14.25 hores

L’arribada prevista del FC Barcelona Alusport a Geòrgia serà cap a dos quarts de tres de la tarda (hora de Barcelona, dues hores més a Geòrgia). Un cop arribats a destí l’equip s’adreçarà fins a l’hotel de concentració, situat just al davant del pavelló.

A les 17.00 hores (hora de Barcelona, dues hores més a Geòrgia) l’equip tindrà el primer entrenament. Serà, però, a l’Arena Sports Complex, que no és el pavelló on es disputarà tota la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. Serà de ben segur un entrenament molt suau per relaxar els músculs després d’una jornada maratoniana fins a arribar a la capital georgiana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut