Nalo pateix una lesió de grau 2 a l’adductor llarg de la cuixa dreta

Nalo pateix una lesió de grau 2 a l’adductor llarg de la cuixa dreta

La importància del matx del passat dissabte a la Corunya va obligar a forçar el jugador Reinaldo estarà de baixa un temps aproximat d’entre tres i quatre setmanes Si es confirmen els terminis, es podria arribar a perdre fins a cinc partits

Va ser una peça clau en l’empat a dos del FC Barcelona a Riazor, però l’esforç que va fer per estar al costat dels seus companys i donar el primer gol en safata a Marc Gual va acabar passant-li factura. Era conscient de la importància del matx i volia ser-hi, i el cos tècnic ho va agrair.

Amb una lesió muscular que el va obligar a dur un fort embenat compressiu a la cama afectada, Nalo va sortir d’inici. I l’argentí va donar-ho tot els minuts que va estar damunt la pista. Una brutal jugada seva per l’esquerra de l’atac blaugrana va servir per marcar l’empat a un. Això, sí, prèvia trompada de dos jugadors gallecs. El ‘57’ del Barça, però, va tenir temps d’aixecar la bola amb una acció tècnica destacable, desfer-se del sandvitx que li estaven fent Bargalló i el menor dels Lamas i donar el gol a Marc Gual.

Dilluns, proves

Després de les proves mèdiques realitzades es va poder constatar que el jugador va patir una recaiguda de la lesió muscular. Reinaldo Garcia pateix una lesió de grau 2 a l’adductor llarg de la cuixa dreta. El període aproximat de baixa serà de 3 a 4 setmanes.

De confirmar-se aquest període de baixa, Nalo es podria arribar a perdre fins a cinc partits –quatre de l’OK Lliga i la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea davant el Liceo. Els partits de l’OK Lliga són davant el Reus a casa, el Vendrell fora, el Blanes a casa i el Noia Freixenet a Sant Sadurní.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut