Jordi Torras, amb l’alta, a punt per a l’inici de la UEFA Futsal Cup

Jordi Torras, amb l’alta, a punt per a l’inici de la UEFA Futsal Cup

El capità arribarà a temps per al primer partit de la UEFA Futsal Cup, les semifinals davant el Kairat Almaty, després de rebre l’alta mèdica

Jordi Torras no es perdrà la UEFA Futsal Cup i estarà a disposició de Marc Carmona des del primer moment. I és que el capità del Barça Alusport ha rebut l’alta mèdica un cop recuperat de la ruptura fibril·lar de l’adductor mig de la cama esquerra que es va fer a principis del mes d’abril. El jugador, en declaracions a www.fcbarcelona.cat, ha assegurat: “Estic amb ganes de tornar a competir amb l’equip. Arribo just a un dels moments importants, dels millors de la temporada, i tot el que sigui ajudar en el que pugui, estigui millor o pitjor, és una bona notícia”.

Només pensa en el primer partit

Tot i que tothom dóna el paper de favorit al MFK Dinamo i al Barça Alusport, Jordi Torras no perd el respecte per cap rival. Així, afrontaran el partit de semifinals d’aquest divendres davant el Kairat Almaty (18.30 hores) amb la màxima seriositat. “Per a nosaltres el primer partit és l’únic i el més difícil. Després ja veurem el que passa. Si estem aquí els quatre equips és per alguna cosa i no hem de confiar-nos massa perquè sigui un rival desconegut”.

El capità també ha analitzat l’estat de l’equip. “Estem amb moltes ganes i il·lusió de seguir fent història en aquest club i aquesta secció. És l’objectiu més important per a nosaltres”. I ha afegit: “Arribem amb sensacions molt bones, però això és un altre món, és la Lliga de Campions i sabem que ho passarem malament”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut