Barça Alusport i Kairat Almaty jugaran la segona semifinal

Barça Alusport i Kairat Almaty jugaran la segona semifinal

Els blaugranes, actuals campions, parteixen com a favorits juntament amb el Dinamo de Moscou El rival és, dels quatre, el que més participacions en una Final a Quatre té Carmona té tots els jugadors disponibles tret d’Ari Santos

Comença la Final a Quatre. Comença la segona participació del FC Barcelona Alusport en una nova fase final de la màxima competició continental. Amb els records de la F4 de Lleida encara molt frescos, els de Carmona buscaran superar primer el Kairat Almaty (20.30 hores - 18.30 hores a Barcelona / Esport3 i Eurosport2) per poder ser a la gran final de diumenge. Els barcelonistes, a més, comptaran amb la presència del seu president, Sandro Rosell, que els donarà suport des del pavelló.

Els jugadors i el cos tècnic del Barça Alusport són des de dimecres a la tarda a la capital georgiana, on s’està vivint força aquesta efemèride esportiva. El pavelló, l’Sports Palace de Tbilissi, s’espera que presenti un ple absolut, amb les 9.450 entrades exhaurides. Recordem que abans del matx dels blaugranes hi haurà el partit entre el Dinamo de Moscou i l’amfitrió, l’Iberia Star.

El FC Barcelona Alusport

Els blaugranes van arribar a aquesta Final a Quatre de Tbilissi després de vèncer els seus tres partits de l'Elite Round de Lasko (Eslovènia), amb un balanç de 28 gols a favor i un en contra. A la primera jornada, els barcelonistes van esclafar l'MNK Split (18-0). En el segon partit van golejar per 1-7 l’Araz Naxçivan d'Azerbaidjan i, finalment, van segellar la seva classificació per a la Final a Quatre guanyant per 3-0 els locals del FC Litija, en el partit més complicat de tots.

Tornant a l’actualitat de l’equip, els blaugranes arriben en un bon moment anímic i esportiu al matx. Aconseguit de forma matemàtica el liderat de la fase regular de l’LNFS, amb la Copa d’Espanya al sac i una final més –la de la Copa del Rei- per disputar, els homes de Marc Carmona estan en òptimes condicions per afrontar un nou repte europeu, aquest cop, però, lluny de casa.

Esportivament parlant, l’equip només presentarà una baixa, la d’Ari Santos, que no ha arribat a temps per vestir-se de curt al costat dels seus companys. Tot i això, el brasiler no para de treballar amb el recuperador Marcel Moreno per estar com abans millor al costat de l’equip. La baixa d’Ari és important, ja que, a banda de la seva qualitat ofensiva, defensivament és el millor 'sacant' de Betao, el pivot del Kairat, ex de l'Inter, entre altres equips.

El rival

L’equip que entrena el brasiler Cacau ha arribat a aquesta Final a Quatre després de superar amb èxit també l’Elite Round, en guanyar els seus tres compromisos i quedar primer d'un grup format pel KMF Ekonomac Kragujevac serbi, l'Era-Pack Chrudim (República Txeca) i l'Slov-Matic Bratislava (Eslovàquia), els quals el Kairat Almati va superar per 5-0, 5 - 6 i 5-1, respectivament.

Els kazakhs, tot i que mai han arribat a una final europea, són, dels quatre clubs que estan a la Final a Quatre, el que més vegades ha estat en una fase final d'aquesta competició, amb cinc participacions. A més, acaba de guanyar la seva desena Lliga consecutiva i ha fitxat jugadors importants en el mercat hivernal: Betao i Euler. En aquest equip també destaquen jugadors com Leo Santana, Joan, Pintinho, Leo Jaraguá, Suleimenov, Henrique i el porter Higuita.

El tècnic del Kairat, Cacau, afirma que no té por d'enfrontar-se a l'actual campió: "Tenim un futur brillant, ja que estem ben preparats. Després del sorteig, el nostre objectiu ha estat preparar-nos per al matx davant el FC Barcelona. Hem vist vídeos seus, i jo, personalment, els he estudiat a consciència. El Kairat és un gran equip. És clar que respectem els nostres oponents, però no els tenim por".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut