FC Barcelona - Reus Deportiu: no s’ha dit l’última paraula a l’OK Lliga

FC Barcelona - Reus Deportiu: no s’ha dit l’última paraula a l’OK Lliga

Els blaugranes, a 6 punts del Liceo, esperen continuar retallant distàncies

Aquest divendres a les 21 hores el Barça d’hoquei patins s’enfronta al Reus Deportiu en la jornada 24 de l’OK Lliga (Barça TV, Esport 3). El conjunt de Reus és un dels obstacles més complicats que li queden al Barça amb l’objectiu de remuntar la diferència amb el líder, el Liceo.

Els de Ricard Muñoz hauran d’estar molt concentrats, ja que el Reus Deportiu ocupa la quarta posició, amb 39 punts. Els reusencs han fet 107 gols a la competició domèstica. Només el Barça i el Liceo els superen en potencial ofensiu.

Tot i ser un dels equips amb millors números com a local, el nivell del Reus baixa com a visitant, ja que suma 4 victòries, 1 empat i 6 derrotes en 11 partits. La defensa dels roig-i-negres, amb 92 gols encaixats (52 com a visitant), és el seu punt feble, que el Barça ha d’explotar si vol imposar-se en el derbi català.

Per a aquest partit de màxima rivalitat al Palau, els blaugranes no podran comptar amb Reinaldo García, que segueix recuperant-se del contundent cara a cara davant el Liceo.

“Encara podem dir coses a l’OK Lliga”

Ricard Muñoz ha comentat que espera un partit igualat contra el Reus, que jugarà “molt tancat en defensa i sense donar gaires opcions per poder desplegar el joc del Barça”. A més, el tècnic ha elogiat la temporada dels reusencs i afirma que és un duel “amb molts al·licients, són dos conjunts amb molta rivalitat”.

Ricard Muñoz també és conscient que “les opcions a l'OK Lliga passen per guanyar tots els punts”. Per això afirma que els blaugranes tenen ganes “que arribi demà” per demostrar que encara volen dir coses a l'OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut