El Barça Alusport jugarà pel tercer i quart lloc davant l’Iberia Star local

El Barça Alusport jugarà pel tercer i quart lloc davant l’Iberia Star local

Guanyar significaria el primer pas per començar a construir el futur més immediat Carmona comptarà amb les baixes d’Ari i Saad, lesionats Eric Martel, que va caure de la llista en el primer partit, entrarà al seu lloc

El FC Barcelona Alusport juga aquesta tarda (18.00 hores (dues hores menys a la Península) / Esport3 i Eurosport2) la final de consolació d’aquesta Final a Quatre que s’està jugant a Tbilissi. Dit d’una altra manera, jugarà la final que ningú vol jugar, la que significa que no t’has classificat per a la gran final, la que significa que alguna cosa no ha rutllat a les semifinals.

En qualsevol cas, el partit és més important del que es pugui pensar, no pel que significa quedar tercer o quart, que és ben igual, sinó perquè l’equip comenci a refer-se després de la gran decepció que els va suposar no arribar a la final. El d’aquesta tarda és el primer pas per començar a reconstruir el futur més immediat de l’equip.

El FC Barcelona Alusport

Els barcelonistes arriben al matx tocats, força tocats. Les cares serioses i el silenci van ser la tònica dominant del darrer entrenament de dissabte a la pista de l’Sports Palace. No esperaven el sotrac que va suposar quedar-se sense la possibilitat de jugar la final de la UEFA Futsal Cup, però ells, millor que ningú, saben que no es pot viure en el passat i és per això que volen refer-se com més aviat millor d’aquest cop dur que ha suposat no poder lluitar almenys per revalidar el títol de campions d’Europa.

Amb les baixes de Saad i Ari, lesionats, Eric Martel estarà entre els dotze convocats per al partit. Martel ha estat un fix de les convocatòries aquesta temporada i també mereix poder jugar uns minuts si el partit així ho permet a la UEFA Futsal Cup. De fet, Carmona ja els està donant força protagonisme, a ell i a Marc Tolrà, al llarg de tota la temporada, tot i que en el segon cas ha estat una de les notícies més positives d’aquest darrer tram de l’exercici 2012/13. El jove del planter està ratllant un gran nivell i assumeix, com Martel, els galons, quan fa falta.

El rival

L’Iberia Star georgià és el rival d’aquest diumenge a les 18.00 hores. Els locals, emparats pel seu públic que omplirà el pavelló, volen donar una bona imatge en aquesta primera participació en la Final a Quatre. Cert que va ser un cop no ser a la final, però és que al davant tenien el totpoderós Dinamo de Moscou, un equip concebut per guanyar la UEFA Futsal Cup i que té molts números per tornar a guanyar el màxim títol continental que la temporada passada no va poder guanyar a Lleida.

L’Iberia és un clar exemple del que s’està vivint aquests dies en aquesta Final a Quatre, un equip amb clar segell brasiler. En té nou de jugadors amb aquest origen: Celio (porter), Rafa, Fuste, Augusto, Marcel, Duda, Ezequiel, Kumano, Fabinho i Lúcio (nacionalitzat Belga). De jugadors georgians només en té quatre: Akopov (porter), Dzabiradze, Altunashvili, Jvarashvili. El seu jugador referent és Lúcio, que suma 59 aparicions en la màxima competició, amb 48 gols marcats.

L’Iberia Star va quedar segon a la Main Round per darrere del FC Litija, l’equip que se les veuria després a l’Elite Round amb el FC Barcelona Alusport. Ja a la següent ronda, els georgians van demanar ser seu organitzadora i van acabar primers contra pronòstic, després de vèncer dos partits i empatar-ne un. Va quedar primer per davant del Gyori ETO FC, el Benfica i el Luparense.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut