Local

Els rivals del Barça Intersport a semifinals de Champions d’handbol

El THW Kiel, l’HSV Hamburg i el Vive Targi Kielce, possibles rivals del Barça Intersport a les semifinals de la VELUX EHF Champions League

Després d’assolir la remuntada davant el BM Atlètic de Madrid, el Barça d’handbol ja mira quins seran els possibles rivals a la Final a Quatre de Colònia dels dies 1 i 2 de juny. El dijous 2 de maig a les 11 h tindrà lloc el sorteig a Colònia.

L’actual campió

El THW Kiel és l’actual campió d’Europa i el líder de la potent Bundesliga alemanya. Els nord-alemanys arriben a la tercera Final a Quatre de la seva història en superar a quarts el MKB Veszprém.

Entrenats per Alfred Gislasson, l’únic entrenador que ha guanyat la Champions amb dos equips diferents –el Magdeburg i el Kiel-, els del Kiel presenten un dels blocs més sòlids de l’handbol europeu.

Omeyer a la porteria, els laterals Jicha i Vujin, el millor jugador del món 2012, Daniel Narcisse, Palmarsson, Toft Hansen, Sigurdsson, entre d’altres, formen un equip dissenyat per revalidar el títol europeu.

El perill alemany

L’HSV Hamburg torna a la Final a Quatre després de la seva primera participació l’any 2011. Els d’Hamburg van superar a quarts el Flensburg per accedir a les semifinals europees.

Un vell conegut de les banquetes i antic jugador, Martin Schwalb, dirigeix la nau dels d’Hamburg. Els alemanys presenten un equip format per jugadors alemanys, croats i suecs d’altíssim nivell.

Des de la porteria, amb l’alemany Bitter, passant pel central croat Duvnjak, seguint pel lateral Hens, per l’extrem Lindberg i per l’exblaugrana Igor Vori, Hamburg presenta les seves credencials per assolir el seu primer gran títol europeu.

Amb Wenta a la banqueta

El Vive Targi Kielce es presenta per primera vegada a la Final a Quatre després de superar el Metalurg a quarts de final. Un equip potent amb l’exjugador blaugrana Bogdan Wenta a la banqueta.

Malgrat ser un equip poc conegut a les grans cites europees, Kielce presenta un equip ple de jugadors amb talent. El lateral Jurecki, l’extrem croat Cupic, el pivot serbi Stojkovic i el porter Szmal són els homes més destacats del conjunt polonès.

El Kielce només ha perdut un partit en aquesta edició de Champions, per un gol a l’anada de vuitens a Szeged. Amb una mitjana de poc més de 25 gols encaixats per partit, és una de les defenses més fermes de la competició.

Més notícies aquí