El repte de la Copa del Rei d’handbol per al Barça Intersport

Els blaugranes buscaran, divendres i dissabte, a Logronyo, la seva divuitena Copa d’handbol

Amb la Lliga conquerida i amb la classificació per a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions aconseguida, el centre d’atenció del Barça Intersport està en la XXXVIII edició de la Copa del Rei d’handbol que tindrà lloc a Logronyo, els dies 3 i 4 de maig.

Primer títol de Pascual

La Copa del Rei del 2009 va ser el primer títol de Xavi Pascual a la banqueta. El tècnic blaugrana va agafar les regnes de l’equip al febrer del 2009. El 15 de març els blaugranes van superar el BM Ciudad Real per 29 a 26 a Granollers i Pascual va aixecar el seu primer títol com a primer entrenador.

L’any següent, a Antequera, els blaugranes van revalidar el títol de Copa en superar l’Ademar de Lleó per 38 a 35 després d’una pròrroga.

Els dos darrers anys

En les dues darreres edicions al Barça d’handbol se li ha resistit el torneig del KO. L’any 2011 els blaugranes van caure en semifinals davant el BM Valladolid i la temporada passada va ser el BM Atlètic de Madrid qui va superar els blaugranes.

Per a aquesta temporada, el FC Barcelona Intersport arriba a la Copa de Logronyo amb l’objectiu de sumar el cinquè títol de la temporada un cop s’ha proclamat campió de la Lliga Asobal, la Copa Asobal, la Supercopa Asobal i la Supercopa de Catalunya.