Local

El Vive Targi Kielce polonès, rival del Barça Intersport a semifinals de la Champions d’handbol

Els blaugranes disputaran el dissabte 1 de juny a Colònia, una de les dues semifinals de la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

El Barça Intersport ja coneix el seu rival a les semifinals de Champions League. El Vive Targi Kielce, de Polònia, serà el penúltim obstacle dels homes de Pascual en el camí cap a la novena Copa d’Europa de la secció. El partit serà l’1 de juny a Colònia. L’altra ‘semi’ l’afrontaran el Kiel i l’Hamburg.

No és una ventafocs

Els polonesos no són dels equips més coneguts en el món de l’handbol europeu però fa anys que treballen per construir un equip potent i finalment han assolit el premi de la Final a Quatre.

A la temporada 2010/11, el FC Barcelona i el Vive Targi Kielce es van trobar a la primera fase de la Champions d’handbol. Hi va haver un triomf blaugrana a Polònia per 26 a 33 i un empat al Palau Blaugrana a 28, on els de Wenta ja van donar mostres del seu potencial.

Amb Wenta a la banqueta

El Vive Targi Kielce es presenta per primera vegada a la Final a Quatre després de superar el Metalurg a quarts de final. Un equip potent amb l’exjugador blaugrana Bogdan Wenta a la banqueta.

Malgrat ser un equip poc conegut a les grans cites europees, Kielce presenta un equip ple de jugadors amb talent. El lateral Jurecki, l’extrem croat Cupic, el pivot serbi Stojkovic i el porter Szmal són els homes més destacats del conjunt polonès.

Kielce només ha perdut un partit en aquesta edició de Champions, per un gol a l’anada de vuitens a Szeged, i amb una mitjana de poc més de 25 gols encaixats per partit és una de les defenses més fermes de la competició.

Més notícies aquí