El Barça Alusport ha portat l’espectacularitat del futbol sala a L’illa Diagonal

El Barça Alusport ha portat l’espectacularitat del futbol sala a L’illa Diagonal

El Barça Alusport ha agafat el relleu del Barça Regal i ha deixat bocabadats els visitants que aquest dijous al vespre eren a L’illa Diagonal Els de Marc Carmona han exhibit el seu talent davant l’atenta mirada dels assistents

Tot i tenir un calendari molt atapeït de partits, el Barça Alusport ha trobat un espai a l’agenda per apropar-se a L’illa Diagonal i fer que, durant uns minuts, el futbol sala fos el protagonista d’aquest dijous al vespre. Els de Marc Carmona han estat la delícia dels més menuts, exhibint el seu talent davant l’atenta mirada dels assistents.

Els jugadors del Barça Alusport han agafat el relleu dels del Barça Regal i també han participat activament en totes les activitats previstes, des de circuits de conducció de pilota fins a xuts a porteria, passant per reptes i malabars amb la pilota als peus.

Totes les seccions professionals han passat per L’illa

Amb la visita del Barça Alusport s’ha tancat el cercle que va iniciar el dimecres 24 d’abril el primer equip d’hoquei patins del Barça. Així doncs, les quatre seccions professionals del FC Barcelona han passat aquests dies per la pista instal·lada a L’illa fins al proper 4 de maig. Aquestes visites formen part d’una activitat organitzada conjuntament pel FC Barcelona, Regal i L’illa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut