Diumenge de derbi per consolidar la tercera plaça

Diumenge de derbi per consolidar la tercera plaça

El FCB Regal rep el FIATC Joventut amb la mirada posada a la semifinal de la Final Four que disputarà, el divendres 10 de maig, contra el Reial Madrid Navarro és dubte i CJ Wallace, baixa segura per al partit contra els verd-i-negres (12 hores, Esport3)

El Barça Regal rebrà, aquest diumenge a les 12 hores per Esport3, el FIATC Joventut en una atmosfera marcada pel compromís que disputarà el divendres que ve contra el Reial Madrid en la semifinal de la Final Four de Londres. Els blaugranes, però, no volen perdre l’oportunitat de consolidar la tercera plaça amb una victòria en el derbi català de la jornada de la Lliga Endesa.

Victòria vital per a ambdós conjunts

Tant Barça Regal com FIATC Joventut disputaran un partit important per a les seves aspiracions als play-off per a la consecució del títol. Els blaugranes, tercers a la taula classificatòria, buscaran sumar un nou triomf per consolidar la seva plaça. No menys important serà el partit per als de Badalona, que, situats a la desena plaça, buscaran la sorpresa al Palau per mantenir opcions per entrar a la fase final de la competició.

Precedents favorables

L’històric de partits somriu al conjunt de Xavi Pascual amb un balanç favorable de 58 victòries blaugrana per 21 del conjunt de Badalona en els 79 compromisos disputats. Cal recordar que l’última victòria que va aconseguir el FIATC Joventut al Palau Blaugrana va ser la temporada 2005/06 (71-76). Els 17 punts de Basile i els 13 de Navarro no van ser suficients per tombar l’efectivitat d’Andrew Betts, Àlex Mumbrú i Rudy Fernández.

Navarro, dubte

A la baixa definitiva de CJ Wallace, per una ruptura parcial del lligament lateral extern del colze dret que el mantindrà una setmana fora de les pistes, cal afegir-hi un interrogant quant a l’estat físic del capità blaugrana, Juan Carlos Navarro. L’aler, que pateix una elongació al múscul semimembranós de la cama esquerra, és dubte per al derbi català de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut