Xavi Llorens: “Això és meravellós”

Xavi Llorens: “Això és meravellós”

El tècnic del Femení A considera que “el treball, la confiança i la constància” han portat l’equip al títol de Lliga

El Femení A ha completat la gesta de revalidar la Lliga a l’última jornada al camp de l’Athletic Club, el líder des del principi fins a la penúltima jornada del campionat. El conjunt blaugrana ha realitzat una remuntada classificatòria que ha deixat un regust dolç al seu tècnic, Xavi Llorens: “Quan vam guanyar la Lliga l’any passat les sensacions eren diferents. Aquesta vegada fins a l’última jornada no l’hem tinguda. Hem arribat a estar a 8 punts!”. “Això és meravellós perquè véns de darrere i no has estat mai líder. Ho gaudeixes més”, reconeixia.

“Resultat just”

El tècnic blaugrana valorava així l’apassionant duel entre aspirants al títol: “Ha estat un partit molt intens i molt disputat. Ha tingut moltes fases, amb un inici molt bo i una molt bona actitud nostra”. Continuava: “No m’esperava marcar un gol tan ràpid, però l’Athletic Club s’ha reforçat amb un empat al descans. Després del segon gol hem aguantat molt bé els últims minuts”.

Amb tot, considera que les seves noies han fet mèrits per obtenir el triomf per 1-2: “Per mi és just el resultat. Si analitzem les arribades, les nostres han estat més clares”. Alhora, qualificava de “festa molt bonica” l’ambient de futbol viscut a San Mamés (amb més de 25.000 espectadors)”.

Premi a l’esforç i un nou repte

Després d’un inici dur de temporada, el Femení A ha fet una segona volta impecable fins a coronar-se campió. Llorens exposava quines han estat les claus de la reacció culer: “El treball dia a dia, la confiança en el que fem, el fet de no canviar el criteri en la derrota i la constància”. D’aquesta manera, l’equip es va reenganxar a la lluita pel títol. “Fa un mes ens adonem que tenim opcions perquè a qui li costa més treure els partits i suportar la pressió és a l’Athletic”, confessava.

Encara digerint el triomf agònic, el calendari no ofereix treva. El següent objectiu del Femení A serà la Copa. “Som conscients que demà hem de començar a preparar-la. No ens podem distreure, ja tindrem temps de celebrar la Lliga”, declarava un sempre exigent Xavi Llorens. La meta, per ell, és clara: “Jugar la final, sigui com sigui”.

Les declaracions d’algunes protagonistes:

Meli

“Ha estat un partit difícil, ja ho sabíem. Però no teníem res a perdre i hem gaudit”.

“Una de les claus ha estat que hem sabut llegir molt bé el partit en cada moment”.

“Fa un mes o dos ningú donava res per nosaltres i, amb molt treball, ho hem aconseguit”.

Kenti

“El partit ha estat molt intens durant els noranta minuts. Hem demostrat una mentalitat molt bona”.

“El primer que he pensat en marcar l’1-2 ha estat dedicar-lo a la família, a les companyes i a tothom que no ha pogut venir”.

“És la segona Lliga seguida. No es pot demanar més, hem lluitat molt per això”.

“Mai hem abaixat els braços, sempre hem cregut en nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut