Dues Lligues i més victòries per al futbol formatiu

Dues Lligues i més victòries per al futbol formatiu

Els equips del futbol formatiu del Barça han sumat 13 victòries en 15 partits aquest darrer cap de setmana L’Aleví C i el Femení Juvenil-Cadet es van convertir aquest cap de setmana en campions de les seves respectives categories

FIGUERES 0 - 1 JUVENIL B. LLIGA NACIONAL JUVENIL

L’equip de Fco. Javier Garcia Pimienta no afluixa i, tot i tenir la Lliga sentenciada, aconsegueix una nova victòria. Un triomf treballat, i és que els locals es jugaven les seves opcions de permanència en aquesta divisió. El partit va començar bé, i el domini blaugrana va trobar recompensa amb un gran gol de Sergio Buenacasa, que, de vaselina, superava el porter visitant. La segona meitat va seguir la tònica de la primera, tot i que als minuts finals, primer el Figueres, llançat a l’atac en busca del gol de l’empat, i després el Barça, a la contra, van tenir opcions de moure el marcador.

CADET A 3 – 0 CORNELLÀ. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Tot i les baixes, el Cadet A es va endur els 3 punts d’un dels camps més complicats de la Lliga, el del Cornellà, tercer classificat. L’equip de Quique Álvarez va aconseguir avançar-se al marcador gràcies al gol d’Enric Franquesa, fruit del domini i la possessió. Tot i la bona feina del Cornellà, Carles Aleñá, amb la cama esquerra, ampliava distàncies al marcador i anotava el segon gol del Barça. La segona meitat també va ser molt treballada, i no va ser fins als minuts finals que el conjunt de Quique Álvarez aconseguia sentenciar amb un tercer gol obra de Carles Pérez. Victòria important per seguir líder del seu grup i mantenir el punt d’avantatge que encara manté sobre el segon, l’Espanyol, amb només dues jornades per acabar el campionat.

TORTOSA 1 – 4 CADET B. LLIGA PREFERENT

Important victòria dels jugadors de Francisco Artiga davant un bon Tortosa. Un inici demolidor dels blaugranes, amb dos gols als minuts 16 i 18 de la primera meitat, tots dos de Daniel Morer, va donar la tranquil·litat suficient a l’equip per encarar un partit vital. El 0-2 va ser el marcador a la mitja part, un resultat que va ampliar Carles Puig als 3 minuts de la represa, que sentenciava d’aquesta manera el partit. A poc menys de 20 minuts per al final del partit el Tortosa va escurçar la distància, però Javier Ruiz, a 10 minuts per al final, anotava el quart i definitiu gol del Barça. Aquesta victòria permet als de Francisco Artiga proclamar-se campions de Lliga la propera jornada. El repte serà complicat, ja que haurà de vèncer el segon classificat, el Cornellà.

SANT ANDREU 1 – 1 INFANTIL A. LLIGA PREFERENT

Empat de l’Infantil A al camp del Sant Andreu en la jornada 28 del grup 4 de la Lliga preferent infantil. Un Barça ja campió de Lliga s’enfrontava al tercer classificat. El Sant Andreu va demostrar que és un equip molt fort defensivament i va aconseguir aturar l’Infantil A a la primera part. A la segona el partit va canviar i va haver-hi més ocasions. L’equip local marcava el seu gol al minut 50, i els blaugranes empataven gràcies a un gol d’Alejandro al 64. L’equip de Denis Silva va plantar cara tot i tenir moltes baixes i haver de convocar jugadors del B. A dues jornades per al final comanden la classificació amb 79 punts, 9 més que l’Espanyol.

INFANTIL B 1 – 2 CAMBRILS UNIÓ. LLIGA PREFERENT

Derrota inesperada de l’Infantil B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Cambrils. Tot i el bon inici, el conjunt de Marc Serra es va avançar als 8 minuts gràcies a Imad El Kabbou. Els joves jugadors blaugranes no van aconseguir aconseguir el control del partit. Això ho va aprofitar l’equip visitant per mantenir-se sempre viu dins el matx i, gràcies a dos gols d’Arthur Sousa, capgirar el marcador i endur-se els tres punts de la Ciutat Esportiva del Barça. Aquesta derrota deixa l’equip sense opcions d’endur-se la Lliga, ja que, a dues jornades per al final del campionat, és a 8 punts del primer, el Reus Deportiu.

ALEVÍ A 5–0 ESPANYOL. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Derbi apassionant el que es va viure aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’Aleví A blaugrana va aconseguir golejar el segon classificat de la Lliga i l'equip menys golejat fins aquest partit, l’Espanyol, amb un contundent 5-0. El domini del partit va ser absolut per part de l’equip local, i ja al primer quart un gran Nil Fabregó va anotar els dos primers gols blaugrana. Adrià Altimira va sumar el tercer al marcador del Barça en un segon quart en què l’Espanyol va intentar, sense aconseguir-ho, batre la porteria defensada per Joan Noguera. El tercer i el quart període també van ser dominats pels blaugranes, que van augmentar el marcador per mitjà d’Anssumane, al minut 46 a la sortida d’un córner, i al 57, amb un fort xut. Tres punts molt importants que els distancien del seu rival, l’Espanyol, el segon classificat, a 3 punts, i a només dues jornades de la fi del campionat.

ALEVÍ B 8 –2 ESCOLA CALELLA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bon partit el que van disputar dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’aleví del Barça i l’Escola Calella. Els visitants van plantar cara als jugadors dirigits per Jordi Font en un gran primer període marcat per l’efectivitat de tots dos equips. Un Nil Garrido espectacular -autor de 3 gols- va posar ordre en un gran segon quart i va deixar el marcador parcial amb 3 a 2. La resistència del Calella es va acabar aquí, i el tercer i el quart períodes van ser dominats pel conjunt blaugrana, amb un contundent parcial de 5 a 0, que va deixar el final amb un clar 8 a 2. Cal destacar també els tres gols del davanter Marc Guerrero.

ALMEDA 3-6 ALEVÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

L’Aleví C es va proclamar campió en la seva visita al camp de l’Amelda, el vuitè classificat. El conjunt barcelonista, però, va veure com les coses se li complicaven des de l’inici del compromís. Mambo Idjabe sorprenia avançant el conjunt local quan només s’havien disputat dos minuts. Poc va tardar la reacció blaugrana, ja que, més tard, Kays Ruiz va igualar el marcador.

Va ser un partit difícil i els d’Àlex Gómez van suar per superar un nou gol dels locals. Mendez, arribant a la fi del primer quart, va posar el 2-1 al marcador. El Barça, però, no havia dit l’última paraula i, fregant el final del primer període, va tornar a empatar amb un gol de Jose Martínez.

A partir d’aquí la balança es va decantar a favor dels blaugranes. En dos minuts Gerard Urbina i Jan Reixach van sentenciar un partit marcat per l’ofici i la constància dels barcelonistes (2-4). Mendez, novament per als locals, va retallar el marcador però Marc Alegre i, posteriorment, Aitor López van tancar la golejada (3-6) i van certificar la 26a victòria i el campionat per a l’Aleví C.

SECTOR MONTSERRATINA 0 – 12 ALEVÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Bon partit dels jugadors dirigits per Xavi Bravo. El resultat final de 0 – 12 reflecteix la superioritat dels blaugranes, que en els dos primer períodes ja van deixar sentenciat el partit. Cal destacar l’excel·lent capacitat golejadora d’Oscar Romero, que, amb cinc gols, els primers del partit, es va convertir en el jugador més important. El sisè va ser obra de Martí Riera. La segona meitat també va tenir color blaugrana: sis gols més al sac obra d’Alvaro Garcia, Antonio Roca, Alex Rico, Iker Gonzalez, Joel Lopez i Sagar Escoto.

NATACIÓ TERRASSA 2 – 10 BENJAMÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Nova victòria de l’equip dirigit per Sergi Milá, que segueix liderant el seu grup marcat de ben a prop per l’Espanyol, segon classificat. El partit va quedar decidit en els dos primers quarts, amb un rotund 0 a 4 favorable als blaugranes. Segona meitat plàcida i sis gols més per als joves jugadors del Barça, fins a arribar a la desena. Cal destacar els tres de Mamadou Saidou i els dos de Marc Ruiz; la resta se’ls van repartir entre Alvaro Martí, Johnny Aghayedo, Alejandro Balde, Arnau Martínez i Arnau Fornós, tots ells amb un gol cadascú.

BENJAMÍ B 4 – 3 L’HOSPITALET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria que val mitja Lliga la que va aconseguir el Benjamí B entrenat per Cristian Catena davant l’Hospitalet. Tot i el gol inicial d’Hugo Garcia, l’equip blaugrana no va estar encertat en cap tram del partit. Això ho va aprofitar l’Hospitalet, que, en les tres ocasions que va trepitjar l’àrea del Barça, va aconseguir anotar gol i col·locant un inquietant 1 a 3. A partir d’aquí, els jugadors de Cristian Catena van començar a remuntar al partit. Primer, al segon quart, escurçant distàncies gràcies a Xavi Pérez; ja en temps de descompte, anotant el 3 a 3, obra de Sicu Camara, i als últims segons, Gabriel Martínez marcant el definitiu 4-3. Si la setmana vinent s’aconsegueix la victòria, o un empat, el Barça es proclamarà campió.

CD FONTSANTA-FATJÓ 0 – 8 BENJAMÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Els joves jugadors de Jordi Perez han sumat una nova victòria en la lluita per endur-se la Lliga. L’equip ha començat molt fort, amb un gol d’Aleix Garrido al primer minut de partit. Dos gols més han tancat el primer període i han deixat el marcador amb un clar 0 a 3. Segon període més fluix, amb només un gol, obra d’Alexandre Amate. El tercer i el quart període han servit per arrodonir el marcador amb quatre gols més que han deixat el marcador amb un contundent 0-8. Aquest tres punts serveixen als blaugranes per seguir primers a la Lliga, amb 75 punts, mantenint la distància de 4 respecte al Cornellà, segon classificat, a només quatre jornades per acabar el campionat.

BENJAMÍ D 16 – 3 TORRELLES. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

L’equip d’Oscar Hernández va superar el Torrelles per 16 gols a 3 en unes dues primeres parts molt bones dels blaugranes, que, ja a la mitja part, dominaven per un clar parcial de 9-0. A la segona meitat, el Torrelles va aconseguir estrenar el seu marcador, però el Barça va contestar amb més gols, concretament, set més. Els golejadors van ser Arnau Rabassa, Pol Melet, Abdoul Mazid i Sergi Oriol, amb tres cadascú; Marc Olmo, amb dos, i Adrià Capdevila i Pablo Melendez, amb un gol. Amb aquesta victòria, l’equip segueix tercer amb 61 punts.

PREBENJAMÍ 7 – 2 BADALONA. LLIGA TERCERA DIVISIÓ

Bon partit del Prebenjamí D del Barça en una gran primera meitat dels jugadors dirigits per David Sánchez. Important gol als 10 segons de l’inici del primer període, obra de Xavi Muñoz, que va donar tranquil·litat a l’equip. A partir d’aquí, el Barça va moure bé la pilota i va trobar espais en una tancada defensa del Badalona. Aquesta fluïdesa en el joc va donar fruits en forma de gols: Iker Bravo, primer, i Iker Sánches, després, aquest últim en dues ocasions, deixaven un 4-0 a la mitja part. A la segona meitat, la intensitat va baixar i d’això se’n va ressentir el joc. Tot i això, el Barça va continuar marcant gols, i va arribar fins a la setena. Tres punts que permeten a l’equip seguir en la lluita pel títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut