Las Palmas - FC Barcelona: Eliminats de la Copa de Campions (2-0)

Els de Jordi Vinyals cauen en el primer partit contra el conjunt canari i queden fora de la lluita pel títol Els gols de Rodríguez, de penal, i Aridane, en temps afegit, són massa per als blaugranes

El FC Barcelona ha quedat eliminat de la Copa de Campions Juvenil després de caure per 2-0 contra el Las Palmas. Els homes de Jordi Vinyals no han pogut superar els canaris, que s'han avançat de penal al minut 68 i han sentenciat al minut 93 amb un gol d'Aridane.

El Barça, que no s'ha trobat gaire còmode sobre la gespa d'A Madroa, ha disposat de diverses ocasions, la més clara una de Nando Quesada al minut 28 de la primera part. Tot i així, els catalans no han pogut avançar-se en el marcador i al segon temps han vist com el Las Palmas s'ha avançat de penal i ha sentenciat en el temps afegit.