Sergi Panadero i Aitor Egurrola visiten l’Escola Claret de Barcelona

Sergi Panadero i Aitor Egurrola visiten l’Escola Claret de Barcelona

La visita ha durat una hora i ha estat molt estimulant per als alumnes del centre L’Escola Claret de Barcelona és un dels centres on encara es juga l’hoquei patins Els jugadors han estat entrevistats pels alumnes i després han signat autògrafs

Visita molt productiva i pedagògica la que han fet dos dels integrants de la primera plantilla del FC Barcelona d’hoquei patins. El primer i el segon capità barcelonistes, Aitor Egurrola i Sergi Panadero, han fet les delícies dels estudiants de l’Escola Claret de Barcelona, un dels centres de la ciutat en què encara es practica l’esport de l’hoquei rodat.

Preguntes i autògrafs

Els jugadors han arribat a l’escola enmig d’una gran expectació. Després de saludar els diversos coordinadors, el professorat i els directors del centre, tant Egurrola com Panadero han entrat a la Sala Claret, on han estat ‘interrogats’ amb diverses preguntes, algunes punyents i d’altres amb força gràcia, que han fet pujar els colors en més d’una ocasió als jugadors barcelonistes. Un cop acabat l’acte, els membres de l’expedició blaugrana han signat autògrafs i han repartit pòsters i algun obsequi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut