Les dades dels sis clàssics entre el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid

Les dades dels sis clàssics entre el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid

Sis vegades han jugat blaugranes i matalassers aquesta temporada, amb un balanç de triomfs favorable als homes de Pascual

Abans del setè clàssic de la temporada, dissabte a les 19 h al Palau Blaugrana, és moment de fer balanç estadístic dels sis primers partits entre el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid, al llarg de l’actual temporada

L’atac i la defensa

En els sis partits disputats entre ambdós equips, el FC Barcelona Intersport ha marcat 171 gols i el BM Atlètic de Madrid ha marcat 157 gols.

La mitjana anotadora blaugrana és de 28,5 gols per partit i la dels matalassers és de 26,16 gols per partit, en els sis partits disputats fins ara.

Els rècords

La millor anotació blaugrana va ser de 34 gols a la Supercopa, on es van imposar per 31 a 34 al pavelló de Vistalegre.

La millor defensa barcelonista, en aquests sis partits, va ser en el partit de Lliga disputat a Madrid, on van encaixar 22 gols per imposar-se per 22 a 25.

Siarhei Rutenka ha estat capaç de fer dues vegades 11 gols al BM Atlètic de Madrid al llarg d’aquests sis enfrontaments. 11 gols va marcar a la Supercopa i 11 gols va marcar de nou a la tornada de quarts de final de Champions al Palau Blaugrana.

El balanç

Dels sis partits, quatre han caigut de costat blaugrana i dos del costat matalasser. Els triomfs en Supercopa i Copa Asobal del FC Barcelona Intersport van suposar dos títols als blaugranes.

El triomf a quarts al Palau Blaugrana va donar accés als blaugranes a la Final a Quatre de Colònia i el triomf a la Lliga, a Vistalegre, va obrir l’escletxa a la classificació d’Asobal, que finalment, i quan faltaven tres jornades, ha caigut del costat blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut