Vine a Colònia amb el FC Barcelona Intersport

Vine a Colònia amb el FC Barcelona Intersport

FCB Viatges ha preparat un desplaçament per als aficionats que se'n vulguin anar a Colònia el cap de setmana de la Final Four d’handbol

Per donar suport al FC Barcelona Intersport en l’objectiu d’assolir la novena Champions d’handbol de la història de la secció, FCB Viatges ha preparat un vol xàrter per als aficionats i seguidors blaugrana, amb diverses opcions.

El viatge

La primera opció, que inclou el vol a la ciutat alemanya (anada el divendres 31 de maig, amb sortida a les 17 h, i la tornada el dilluns dia 3 de juny, amb sortida des de Colònia a les 10 h), té un preu de 295 euros per persona, entrades a banda.

A la segona opció, a més del viatge en vol xàrter els mateixos dies, s’afegeixen els trasllats entre l’aeroport-hotel-aeroport. En aquest cas, el preu és de 340 euros. El preu no inclou les entrades.

La tercera opció, a més del viatge en vol xàrter els mateixos dies i els trasllats, també inclou l’allotjament en un hotel de 4 estrelles o superior. En aquest cas, el preu és de 595 euros, en habitació doble durant les tres nits amb esmorzar inclòs. El preu no inclou les entrades.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon de FCB Viatges (93 521 55 19) o escriure a l’adreça de correu electrònic oriol.dejuan@halcon-viajes.es.

 [[BOTOGRIS::AVIÓ + HOTEL++Programa de viatge::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/051/666/original/PROGRAMA_FINAL_FOUR_HANDBALL.v1368111700.pdf::VER::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::programa-final4handbol-avio+hotel::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut