Juan Carlos Navarro, màxim anotador del Barça a les Finals a Quatre

Juan Carlos Navarro, màxim anotador del Barça a les Finals a Quatre

Amb els nou punts anotats contra el Reial Madrid, el capità blaugrana va superar Epi com a màxim anotador del Barça Regal a la història de les Finals a Quatre

Juan Carlos Navarro continua fent història vestit de blaugrana. Des d’aquest divendres és el màxim anotador del Barça Regal a la història de les Finals a Quatre. L’actual capità va anotar nou punts en el duel contra el Reial Madrid i va superar Epi en aquesta classificació. L’exaler blaugrana en va sumar un total de 122 en les edicions de 1989, 1990, 1991 i 1994. Navarro acumula 130 punts en les seves set Finals a Quatre com a jugador del Barça.

Una xifra que l’escorta de Sant Feliu podria ampliar en el partit d’aquest diumenge davant el CSKA de Moscou i que li permetria seguir ampliant la seva llegenda a Europa. Cal recordar que Navarro és el jugador amb més punts anotats a la història de l’Eurolliga, el que més triples ha anotat, el tercer que més partits ha disputat i el segon que més faltes ha rebut.

Un referent europeu

A més, l’’11’ del Barça Regal ha guanyat dues Eurolligues, ha estat designat un cop MVP del torneig i ha estat inclòs cinc vegades en el millor equip de la competició i dues, en el segon.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut