Ricard Muñoz: “És un dia per gaudir”

Ricard Muñoz: “És un dia per gaudir”

El tècnic valora molt positivament la victòria davant l’HC Liceo, en què “la pilota aturada ha estat un factor molt important” La força del Palau Blaugrana “ha estat un factor decisiu per a l’equip. Els jugadors estan molt orgullosos pel seu suport”

Sensacions molt positives les expressades per Ricard Muñoz en la roda de premsa després que el Barça s’hagi classificat per a la Final a Quatre en eliminar el Liceo: “La valoració del partit és molt positiva. Era un partit complicat de controlar en l’aspecte tàctic i en l’aspecte emocional”.

Evolució favorable


El Barça s’ha trobat un Liceo molt agressiu en els primers minuts. A l’inici, els gallecs “han tingut l’oportunitat de tenir possessions més llargues”. “En canvi nosaltres estàvem més garratibats”, ha afirmat el tècnic barcelonista. El Barça, però, ha anat recuperant terreny amb un joc molt més definit i unes idees molt més clares. Per Muñoz, el punt clau del partit ha estat el segon gol de penal de Gual: “El 4-2 ens ha donat vida i la pilota aturada ha estat un factor molt important. A partir d’aquí hem estat molt superiors”.

Un Palau decisiu

“El Palau ha estat de 10. Ha estat el de les grans ocasions i ha esdevingut un factor decisiu”, ha valorat l’entrenador pel que fa a les quasi 4.000 persones que s’han donat cita, aquest dissabte, al recinte on s’ha disputat el duel. A la vegada, Muñoz ha volgut expressar el sentiment de gratitud dels seus jugadors: “Estan molt orgullosos pel suport. El vestidor està amb molta confiança i és un dia per gaudir després d’unes setmanes plenes de tensió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut