La final de la Copa del Rei, la sisena final de copa consecutiva del Barça Alusport

La final de la Copa del Rei, la sisena final de copa consecutiva del Barça Alusport

La d’aquest dissabte a Irun és la tercera consecutiva de la Copa del Rei El Barça ha jugat totes les finals que s’han disputat d’aquesta competició Saad, baixa; l’altra plaça a l’equip se la jugaran Martel i Tolrà

El FC Barcelona Alusport juga aquest dissabte (21.00 hores / Esport3 i MarcaTV) la final de la Copa del Rei. Aquesta competició, organitzada per l'RFEF, només coneix un guanyador fins ara, el conjunt barcelonista, que ha guanyat les dues primeres edicions i que aquest dissabte tractarà de repetir èxit. En qualsevol cas, tal com recordava aquest divendres en roda de premsa Marc Carmona, comptant amb les finals de Copa d’Espanya que també ha jugat l’equip barcelonista, són sis les finals que ha jugat de forma consecutiva el Barça Alusport. Un èxit a l’abast de molt pocs.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugranes arriben bé. Forts mentalment, superat el sotrac de la Final a Quatre de Tbilissi, i superats també alguns contratemps físics, només tenen la baixa de Saad Assis. L’italobrasiler es va lesionar a les semifinals de la UEFA Futsal Cup disputada a Geòrgia i encara en té per deu dies ben bons.

Però no tot són males notícies. Ari Santos és la nota positiva. El ‘4’ del Barça Alusport torna a una convocatòria després de tres mesos allunyat de les pistes. L’altre jugador que arriba al matx, però tocat, és Gabriel, que ja es va perdre els dos darrers partits de la fase regular de la Lliga, contra Marfil Santa Coloma i Rios Renovables. El brasiler arrossega molèsties al genoll esquerre des de Geòrgia.

El rival

El Pozo Múrcia és novament el rival del Barça en una nova final. Serà la cinquena entre ambdós conjunts en els dos darrers anys. La primera, la final de la Copa d’Espanya 2011 a Segòvia. La segona, la final de la Copa del Rei 2012 a Antequera. La tercera, la final de la Lliga 2011/12 entre Barcelona i Múrcia. La quarta, la final de la Copa d’Espanya a Alcalá de Henares. I la cinquena i última fins ara, aquesta d’Irun. De moment, el balança és favorable als blaugranes per quatre triomfs a zero.

Els de Duda, que jugarà la seva 27a final després d’11 temporades, tenen la baixa d’Adri, amb problemes al genoll, i és dubte la participació d’un Miguelín que ha estat un mes aturat. Segurament l’exjugador del Manacor jugarà, però no tindrà la presència que ha tingut en altres enfrontaments. La resta de jugadors estan bé per afrontar un nou repte contra el FC Barcelona Alusport, la seva bèstia negra els darrers anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut