El Barça Regal cau a la final del NIJT

Els homes de Marc Calderón no han pogut superar els verd-i-negres, que han estat molt superiors a partit del segon quart El júnior blaugrana no ha pogut amb la parella Abalde-Nogués, que ha trencat el partit

El Joventut de Badalona ha superat aquest diumenge el FC Barcelona Regal júnior en la final del Nike International Junior Tournament per 82-59. Els nois de Marc Calderón han fet un bon inici de partit, però a partir del segon quart el conjunt verd-i-negre ha estat molt superior en tots els aspectes del joc. Del 23-19 del primer quart s'ha passat al 46-29 del descans, que ha estat un cop molt dur per al Barça. En la represa, els blaugranes no han pogut reaccionar i han acabat caient per 23 punts, 82-59.

De més a menys

I és que l'inici de partit ha estat molt igualat. Hakansson ha liderat el Barça, però el Joventut poc a poc ha començat a rutllar amb la sortida d'Alberto Abalde. L'aler verd-i-negre ha superat la defensa blaugrana amb comoditat i la tendència del partit ha canviat. Els primers deu minuts han acabat amb un 23-19 per als de Paco Redondo, que han seguit pressionant i defensant al límit fins a situar-se vint punts per sobre abans d'arribar al descans.

Col·lapse ofensiu

En el segon temps el Barça ho ha intentat, però no ha estat el dia, les coses no han sortit com s'esperaven. El Joventut ha seguit dominant el partit i l'avantatge ha oscil·lat fins als trenta punts de diferència. El 70-37 del minut 30, dolorós, ha acabat de tancar un partit que ha acabat massa aviat per als espectadors de l'O2 Arena, que de ben segur esperaven un partit igualat entre els dos millors equips de la competició júnior.

En els últims deu minuts de partit la intensitat ha estat menor per culpa de la diferència en el marcador i el Joventut ha arribat a guanyar per 37 punts, 74-37 a falta de set minuts per acabar. Els blaugranes, com no podia ser d'una altra manera, han reaccionat i el resultat final ha estat de 82-59 a favor dels verd-i-negres, que han merescut guanyar el NIJT 2013.