Rayo Vallecano – Femení A: Tocarà fer els deures a casa (0-0)

Rayo Vallecano – Femení A: Tocarà fer els deures a casa (0-0)

El conjunt de Xavi Llorens no ha pogut passar de l’empat en l’anada dels quarts de final de la Copa de la Reina, en un partit marcat per la calor i el mal estat del terreny de joc El Barça disputarà la tornada de l’eliminatòria el cap de setmana vinent

S’hauran de fer els deures a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Femení A s’ha emportat un empat en l’anada dels quarts de final de la Copa de la Reina contra el Rayo Vallecano. Un plantejament molt defensiu, el fort sol de Vallecas i el mal estat del terreny de joc han estat tres factors clau perquè el conjunt de Xavi Llorens no aconseguís emportar-se un marcador més favorable per a la tornada.

Un rival dur

El Rayo ha presentat un esquema conservador i ha apostat per llançar les seves ofensives per mitjà de ràpids contraatacs. El Barça, que encara arrossegava la tensió de l’últim partit de Lliga, ha dominat el control de la pilota però no ha aconseguit trencar la muralla defensiva que ha presentant el conjunt madrileny.

Un temps traïdor


El fort sol que ha caigut sobre Vallecas ha estat un dels grans protagonistes de la jornada. La calor ha anat disminuint la capacitat de reacció de les jugadores i, juntament amb el mal estat del terreny de joc, les blaugranes no han pogut desplegar el bon joc que les ha portat a ser campiones de Lliga.

Fer els deures a casa


A la represa les barcelonistes han seguit apostant per mantenir el domini de la pilota i el Rayo ha estat fidel al seu plantejament inicial. Tot i l’hegemonia blaugrana en la possessió, ha estat el Rayo el que ha disposat de la millor opció, una triple ocasió dins l’àrea que ha marxat a fora per ben poc.

Amb aquest resultat, el Femení A haurà de fer els deures a la tornada, que es disputarà el cap de setmana vinent, i aconseguir una victòria, ja que l’empat a gols o bé la derrota suposaria la classificació del conjunt madrileny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut