Quasi 4.000 espectadors van ajudar el FC Barcelona d’hoquei patins a superar el Liceo

Quasi 4.000 espectadors van ajudar el FC Barcelona d’hoquei patins a superar el Liceo

Un Palau màgic va conduir el FC Barcelona d’hoquei patins a la Final Four El Barça estarà per quarta vegada seguida a la fase final de la Lliga Europea i lluitarà per guanyar la vintena en la seva història

Un total de 3.782 espectadors van assistir al Palau Blaugrana per vibrar amb el Barça i ajudar-lo a aconseguir la victòria a la tornada dels quarts de final de la Lliga Europa davant del Liceo, l'actual campió, i el pas a la Final Four. Aquesta xifra suposa la millor entrada de la temporada registrada al Palau per animar l’equip d’hoquei patins.

El ‘Factor Palau’

Abans del partit el tècnic Ricard Muñoz ja va assenyalar que el “factor afició” havia de ser decisiu, com ja ho va ser a les eliminatòries de les seccions de bàsquet i handbol. Igualment el jugador Marc Gual demanava “un Palau ple” i l’ajuda de l’afició per guanyar el Liceo. Davant d’aquestes crides, el Palau, una vegada més, va respondre, i quasi 4.000 persones es van donar cita a l’estadi blaugrana per conduir l’equip a la Final Four.

Després del duel l’entrenador no va dubtar a agrair el suport de l’afició quan l’equip més el necessitava: “El Palau ha estat de 10. Ha estat el de les grans ocasions i ha esdevingut un factor decisiu”. Al mateix temps transmetia la gratitud dels seus jugadors: “Estan molt orgullosos pel suport. El vestidor té molta confiança i és un dia per gaudir després d’unes setmanes de tensió”.

Buscant la vintena

És la quarta vegada consecutiva que el Barça arriba a la gran fase final de la màxima competició europea d’hoquei patins. Els blaugranes accedeixen a les semifinals per la porta gran derrotant el vigent campió en una eliminatòria vibrant que va començar amb un empat a 2 a Riazor i que es va decidir al Palau on el Barça va superar els gallecs per 5 a 3.

Aquest any el format de la competició torna a ser objecte de modificació i presenta una fase final amb els quatre millors equips del Vell Continent: el FC Barcelona, l’SL Benfica, el FC Porto i el Valdagno. El Barça jugarà contra el Benfica portuguès l’1 de juny en la semifinal de la Lliga europea en una seu encara per determinar. En cas d’accedir i guanyar la final el FC Barcelona d’hoquei patins podria tornar a regnar a Europa i coronar-se com el millor equip europeu per vintena vegada en la seva història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut