Entrades per a la Final a Quatre de Colònia, disponibles fins dimecres a les 19 h

Entrades per a la Final a Quatre de Colònia, disponibles fins dimecres a les 19 h

Els aficionats que encara no disposin dels abonaments per a la Final a Quatre d’handbol a Colònia poden adquirir-les fins dimecres a les 19 h

El període de venda d’entrades per a la Final a Quatre de Colònia dels dies 1 i 2 de juny finalitzarà el dimecres 15 de maig a les 19 h. Fins ara, la venda d’abonaments marxa a molt bon ritme i encara queden dies per aconseguir les entrades per gaudir de l’espectacle més gran de l’handbol europeu amb el Barça Intersport.

Com podeu anar a Colònia

Per poder demanar les entrades per a la Final a Quatre d’handbol cal seguir aquest enllaç. Des d’aquí es poden comprar els abonaments per a la cita europea del FC Barcelona Intersport.

Els blaugranes jugaran el dia 1 de juny a les 15.15 h a Colònia davant el Vive Targi Kielce de Polònia. La segona semifinal, també inclosa en l’abonament, serà a les 18 h entre el THW Kiel i l'HSV Hamburg.

El diumenge dia 2 de juny, a les 15.15 h, tindrà lloc el 3r i 4rt lloc i la final serà el mateix diumenge a les 18 h. L’abonament inclou, també, aquests dos partits.

El viatge

FCB Viatges organitza un viatge a Colònia per donar suport al FC Barcelona Intersport, amb l’objectiu d’assolir la novena Champions de l’handbol blaugrana.

Per a més informació i reserves, podeu clicar damunt aquest enllaç

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut