El FC Barcelona Júnior i l’Infantil, campions d’Espanya

El FC Barcelona Júnior i l’Infantil, campions d’Espanya

L’equip Júnior va disputar la fase final del Campionat d’Espanya a Oviedo L’Infantil es va proclamar campió a La Corunya

Més bones notícies per a la secció d’hoquei patins després de la gran victòria del primer equip dissabte passat contra el Coinasa Liceo i que els va valer la classificació per a la Final a Quatre. Parlem ara, però, de l’hoquei patins formatiu, que aquest passat cap de setmana, diumenge concretament, va veure com l’equip Infantil i el Júnior es proclamaven campions d’Espanya en la fase final dels campionats que es disputaven a La Corunya i Oviedo, respectivament.

L’Infantil

Els més menuts de la base blaugrana es van imposar en els cinc partits que van jugar des del divendres 10 de maig fins diumenge, 12. Jugant dos partits per dia, l’equip blaugrana va superar el Rivas per una gran golejada de 4-0 i el Dominicos amb una gran golejada (11-1) en els partits jugats el divendres. Pel que fa als compromisos del dissabte, el Barça va tornar a golejar el Vettonia (13-1) i ja a les semifinals es va imposar a l’Andorra per un ajustat 3-2. A la gran final, el FC Barcelona es va imposar també per la mínima el Compañía de María (4-3).

El Júnior

L’equip Júnior del FC Barcelona arribava al Campionat com un dels clars favorits. Amb un equip jove però alhora experimentat, amb jugadors a cavall del primer equip i que sovint entrenen amb els homes de Ricard Muñoz com Guillem Fox, Pol Galbas o Marc Julià, els barcelonistes, com l’Infantil, també es van imposar en tots els partits disputats.

Van començar aquesta fase final del Campionat d’Espanya amb un golejada sobre el Gurutzeta (14-0). El mateix divendres, aquest cop per la tarda, es van desfer del Cerceda (3-1) i ja en els dos partits del dissabte, pel matí van vèncer el Santa María del Pilar (9-0) i per la tarda, a les semifinals, van superar l’Alcobendas per 4 gols a 2. A la final, es van imposar al Caldes (3-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut