Marc Carmona, Torras, Ari i Fernandao entreguen la Copa del Rei al Museu

Marc Carmona, Torras, Ari i Fernandao entreguen la Copa del Rei al Museu

La tercera Copa del Rei de la secció de futbol sala, aconseguida dissabte a Irun, ja llueix a les vitrines del Museu El directiu responsable de la secció Javier Bordas també ha estat present a l’acte

El FC Barcelona Alusport ha entregat aquest migdia la Copa del Rei de futbol sala al Museu del Club. El títol es va guanyar dissabte passat amb la victòria del Barça Alusport per 6 a 3 davant del seu màxim rival, ElPozo Múrcia. La d’Irun és la tercera Copa del Rei consecutiva que guanyen els blaugranes, després de les aconseguides a Toledo i Antequera.

L’entrenador Marc Carmona i el capità Jordi Torras i els seus companys Ari Santos i Fernandao han estat els encarregats de lliurar el trofeu al Museu. A més, el directiu responsable de la secció, Javier Bordas, també ha estat present a l’acte.

Un trofeu especial

Per Ari Santos aquesta copa té un gust especial. El tanca va poder participar a la final després de superar la lesió que el va tenir apartat dels terrenys de joc. “Estic molt content i orgullós. És un trofeu especial per mi perquè torno després de 3 mesos de lesió”, assegura el jugador brasiler.

Després de la Copa d’Espanya i la Copa del Rei, ara l’objectiu del Barça Alusport és revalidar el títol de Lliga. El primer obstacle és el Ríos Renovables, dissabte, a les 18.30 h, en el primer partit dels quarts de final del play-off. “Un rival complicat, amb una afició que anima molt. Però si estem concentrats podem obtenir un bon resultat”, explica Ari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut