La CERH atorga a Porto l’organització de la Final a Quatre de la Lliga Europea

La CERH atorga a Porto l’organització de la Final a Quatre de la Lliga Europea

El darrer record del Barça allà, la F4 del 2000, és positiu El trofeu d’aquella ocasió el van rebre a l’hotel després d’incidents al final del partit El Barça va guanyar aquella final per 3 gols a 2

Porto succeirà la localitat italiana de Lodi en l’organització de la Final a Quatre de la Lliga Europea d’hoquei patins. Portugal tenia bastants números d’organitzar aquesta fase final de la màxima competició continental perquè està representat per dos conjunts –Benfica i Porto- i perquè la temporada passada ja es va organitzar a Itàlia i difícilment la CERH repetiria país.

La Final a Quatre, que es disputarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, viurà dos duels espectaculars a les semifinals: FC Barcelona–Benfica i Porto–Valdagno. Una cosa està ben clara, els aficionats del Porto animaran de valent el Barça en la seva semifinal, ja que la rivalitat amb el Benfica és històrica. Però si el Barça aconsegueix el passi a la final i el Porto, també, les coses seran ben diferents.

Records agredolços

La darrera vegada que Porto va organitzar una Final a Quatre, la final entre blaugranes i portuguesos va acabar amb ball de bastons. Ball de bastons literals, ja que el matx va acabar amb un 3-2 favorable a l’equip que aleshores entrenava Carlos Figueroa, amb gol a la pròrroga de Beto Borregán, jugador que va ser l’autèntic protagonista d’aquell partit, ja que va marcar els tres gols del conjunt barcelonista. En aquell partit també jugava sota pals l’ara entrenador de porters Carles Folguera.

Perquè ens adonem de la magnitud dels fets, l’equip va haver de ser escortat per la policia fins a l’hotel, on la CERH li va fer entrega del trofeu que els acreditava com a campions d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut