L'exblaugrana Carlitos López s'enfrontarà al Barça a les semifinals de la F4

L'exblaugrana Carlitos López s'enfrontarà al Barça a les semifinals de la F4

Va marxar fa dues temporades al Benfica després de set al Barça Amb el FC Barcelona va guanyar sis Lligues i quatre Copes d’Europa Carlitos López ha estat un dels jugadors més estimats per l’afició del Palau

Juga la seva segona temporada a les files d’un històric de l’hoquei rodat europeu com és el Benfica, però no oblida el seu pas pel Barça, el club europeu on més temporades ha estat després de les sis que va passar amb anterioritat al Liceo de la Corunya. Ara, l’atzar ha volgut que els camins d’aquest gran jugador, que va donar moltes tardes de glòria al Palau, es creui amb el FC Barcelona, el club que porta al cor i amb el qual l’uneix un lligam més enllà molt especial.

Els seus dos fills són nascuts a Barcelona i sovint pensa encara en la bonica etapa que va passar al nostre club. Amb la samarreta blaugrana va guanyar sis títols de Lliga i quatre Copes d’Europa, entre els trofeus més destacats. Al final de la temporada 2010/11 va deixar el FC Barcelona per començar una nova etapa al Benfica portuguès. Ara, la Final a Quatre que es disputarà l’1 i 2 de juny a Porto ha volgut que s’enfronti al Barça a les semifinals. Assegura categòric: “Si marco un gol al Barça no ho celebraré”.

Una semifinal molt especial

“Vaig sentir enyorança de Barcelona quan vaig saber que tornaria a jugar contra els que van ser els meus companys... Quan vaig sortir del Club sempre vaig pensar que algun dia passaria, però ens ha tocat en una situació un pèl delicada, ja que qui perdi se’n va cap a casa”, explica un Carlitos López que recorda amb emoció continguda el seu pas pel Palau Blaugrana.

El fet de jugar a la pista del Porto, el màxim rival a Portugal, també farà una mica estranya aquesta Final a Quatre: “No sé com es distribuiran les entrades ni si en tindrem per al nostre equip. Suposo que sí. El que sí és cert és que a la Lliga portuguesa, la rivalitat que hi ha entre Porto i Benfica és tan gran que no viatgen mai aficionats del Benfica a la pista del Porto o a l’inrevés”.

Una bona tasca al Benfica

Fa dues temporades que juga a Portugal i els objectius s’estan acomplint. Carlitos està satisfet amb la feina que s’està fent, tant en l'aspecte personal com d’equip: “Em sento molt bé a Lisboa. De moment estem complint amb els objectius marcats, tant a nivell d’equip com a nivell personal. Després de 14 anys sense ser campió de Lliga, el Benfica ho va tornar a ser, i a Europa la temporada passada vam arribar a la F8 i aquesta any som a la F4”.

Justícia amb l’hoquei patins blaugrana

“La retirada de la samarreta de Borregán és important per a l’hoquei sobre patins i, sobretot, per a l’hoquei blaugrana. Crec que és la secció que més Copes d’Europa té i resultava estrany veure que no hi havia cap samarreta de cap jugador penjada al Palau. Penso que s’ha fet un acte de justícia amb l’hoquei patins”, explica el jugador del Benfica.

El Barça, un referent que continua molt a dins seu

Carlitos López és dels que pensen que passen els anys i el Barça segueix mantenint intacte el seu cartell a Europa i al món de l’hoquei en general: “El Barça que jo vaig deixar i aquest són molt similars. S’ha mantingut la mateixa estructura amb pocs canvis. Crec que el FC Barcelona és un referent mundial de l’hoquei patins, té pràcticament els millors jugadors a nivell mundial i, sobretot, sota el meu punt de vista, tenen la millor parella de porters del món. Malgrat que a l’OK Lliga no vagi primer, penso que segueix sent un referent per a tots”.

Finalment, l’exjugador del FC Barcelona recorda que el sentiment que té cap al Barça és tan fort que és impossible d’oblidar: “L’amor per la samarreta blaugrana mai l’he perdut. Segueixo sent del Barça a mort, tant quan sóc a Portugal com quan sóc a l’Argentina. Però sóc un professional i tothom sap que quan he jugat amb una samarreta m’hi he deixat la pell i ara, amb el Benfica, no és una excepció. El que tinc clar és que si marco un gol al Barça serà una sensació molt estranya i no ho celebraré”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut