Marc Carmona: “El Ríos és millor equip del que va demostrar al Palau”

Marc Carmona: “El Ríos és millor equip del que va demostrar al Palau”

“El fet de ser caps de sèrie ens permet que si és necessari un tercer partit el jugaríem a casa”, comenta Marc Carmona Cristian, amb un esquinç al genoll, és baixa per al partit d’aquest dissabte a Tudela (18.30 hores)

El Barça Intersport inicia aquest dissabte els quarts de final del play-off de l'LNFS. Marc Carmona, però, no podrà comptar amb el porter Cristian Domínguez, que té un esquinç al genoll esquerre i es perdrà el primer partit.

El tècnic blaugrana ha comentat que no serà un partit fàcil el primer de la sèrie a la pista del Ríos Renovables Ribera Navarra. “Tots som conscients de l’ambient que ens trobarem allà. Serà difícil. És el primer cop que juguen un play-off, és un pavelló que s’omple i ja vam jugar allà a la Lliga. Són partits d’aquells en què quan et marquen un gol sembla que te’n facin tres. Tenen l’estímul de l’últim partit al Palau”, ha explicat Carmona.

El tècnic blaugrana, que dirigeix l’equip des del 2005, ha dit que l’equip ha de fer el seu joc i no contagiar-se d’un possible ambient boig. “Haurem de tenir el cap fred i no caure en un ritme de bogeria. No ens podem deixar enganyar pel 9-1 de l’últim partit de la Lliga Regular. Són millor equip del que van ensenyar aquí”, ha analitzat Carmona.

Decidir al Palau

El fet de ser cap de sèrie ens permet que si és necessari un tercer partit el jugaríem a casa. Sempre he dit que disputar el primer partit fora de casa té força risc perquè si perds, en el segon partit a casa tota la pressió és per a tu”, ha explicat el tècnic català, que, per acabar, ha comentat que, tot i els problemes físics, arriben bé i competiran.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut