Noia Freixenet - FC Barcelona: El primer dels quatre partits decisius

Noia Freixenet - FC Barcelona: El primer dels quatre partits decisius

Els blaugranes visiten la pista del Noia, un dels millors equips com a local El Barça està a 6 punts d’un Liceo que s’enfronta al Voltregà abans de visitar el Palau

Aquest dissabte a les 19.30 hores el Barça d’hoquei patins s’enfronta al Noia Freixenet en la jornada 27 de l’OK Lliga. El Noia és un dels quatre rivals que li queden al Barça en el seu repte de remuntar els 6 punts de diferència amb el Liceo, que visitarà el Palau la pròxima jornada.

Els de Ricard Muñoz no ho tindran gens fàcil a Sant Sadurní. El Noia Freixenet ja va ser un oponent molt dur al Palau a la primera volta de l’OK Lliga, en un partit d’infart que es va decidir als darrers instants i en què el Barça es va imposar per 2 a 1.

El Noia, sisè, amb 40 punts, és un rival molt poderós a la seva pista. Es tracta del tercer conjunt amb més victòries com a local, només superat per Liceo i FC Barcelona, ja que en tretze jornades s’ha imposat en deu ocasions. A més, va superar els gallecs al seu pavelló.

El Liceo visita el Voltregà abans de tornar al Palau

Precisament l’anterior jornada de Lliga el rival del Noia va ser el Liceo, que va superar els catalans a Riazor per 2 a 1. Però després va arribar l’eliminació dels gallecs a Europa i ara el Liceo visita la localitat osonenca de Sant Hipòlit de Voltregà, on els osonencs volen mesurar la capacitat de reacció del líder per continuar lluitant per estar a Europa.

La següent jornada Barça i Liceo es veuran les cares al Palau, on es tornarà a viure un partit tens i dur, com ja va succeir dissabte a la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea, en què els blaugranes es van imposar per 5 a 3. A només tres jornades per al final, el Palau podria posar emoció a l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut