Barça d’handbol: 86 triomfs en les tres darreres temporades de la Lliga Asobal

Barça d’handbol: 86 triomfs en les tres darreres temporades de la Lliga Asobal

L’handbol blaugrana ha sumat un 96% de triomfs en les tres darreres temporades de Lliga i ha guanyat 86 dels 89 partits jugats

El Barça Intersport va caure dissabte passat a la pista del NaturHouse La Rioja. Aquesta era la primera derrota de la temporada, en Lliga Asobal, dels blaugranes. Malgrat no poder fer el ple, els blaugranes han guanyat 86 dels 89 partits jugats en les tres darreres temporades.

Una derrota, sinònim de títol

En les tres últimes temporades, 2010/11 i 2011/12 i l’actual 2012/13, l’equip d’handbol blaugrana s’ha proclamat campió de la Lliga Asobal. Durant aquest període el conjunt blaugrana només ha perdut un partit de Lliga per temporada. Sumant el balanç de triomfs i de partits perduts durant aquests anys, els blaugranes acumulen un percentatge de triomfs superior al 96%.

29 triomfs per temporada, i de moment 28

La temporada 2010/11, els blaugranes només van caure a la pista del BM Ciudad Real a la jornada 27 per 30 a 27. Els homes de Pascual es van sobreposar i van superar l’Ademar de Lleó i el Naturhouse i es van proclamar campions de Lliga amb 29 triomfs.

A la temporada 2011/12, els blaugranes van mantenir la imbatibilitat fins a la jornada 28 on va caure al Palau per 29 a 30 davant el BM Atlètic de Madrid. Un triomf a Lleó i el darrer davant el Torrevella al Palau donaven el títol als de Xavi Pascual amb 29 triomfs.

En l’actual temporada els blaugranes no van conèixer la derrota fins a la jornada 29, a la pista del NaturHouse La Rioja. Els homes de Pascual ja s’havien proclamat campions de Lliga i la derrota va quedar en una anècdota. A falta d’una jornada, els blaugranes sumen 28 triomfs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut