Quatre títols més per al futbol formatiu

Quatre títols més per al futbol formatiu

El Cadet A, l’Aleví D, el Benjamí A i el Benjamí B s’han endut la Lliga en una jornada excel·lent per al planter blaugrana El Benjamí C, a un triomf de ser campió, i el Prebenjamí, segueixen en la lluita pel títol

GRAMANET A 2–2 JUVENIL B. LLIGA NACIONAL

El Juvenil B va empatar a dos en el seu penúltim compromís de la temporada. Amb el títol de Lliga a la butxaca el conjunt de Garcia Pimienta no van poder passar de l’empat a dos en la seva visita al camp de la Gramanet. Els blaugrana no van trobar-se un inici plàcid ja que els locals van aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Kevin Rodríguez, superada la mitja hora de joc. No va ser fins al segon temps que va arribar la reacció barcelonista. A tres minuts de l’inici del segon temps va empatar Juan Antonio Entrena i set minuts després va capgirar el marcador Sergio Buenacasa. Els locals, però, no es van arronsar i al minut 58 van posar l’empat definitiu des del punt de penal. Kevin Rodríguez va encertar el llançament i va aconseguir el seu segon gol.

CADET A 3–1 GIRONA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

El conjunt de Quique Álvarez es va proclamar campió després de superar en un partit complicat al Girona per 3 gols a 1, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ayoub, Franquesa i Anas van ser els golejadors del partit. Els tres punts permeten sumar un nou títol al planter blaugrana.

CANONJA A 1–2 CADET B. LLIGA PREFERENT

Els joves futbolistes blaugranes, dirigits per Fran Artiga, segueixen imbatuts en aquesta Lliga després de superar per un gol a dos al Canonja. La primera meitat va ser determinant per al desenvolupament del partit. Els culers van sortir endollats. Al minut 14, Daniel Olmo, anotava el primer gol del partit. Només quatre minuts més tard, aprofitant el bon joc desplegat, els de Fran Artiga marcaven el segon gol, obra d’Adrián Guerrero. El Canonja no es va rendir, i dos minuts més tard, de penal, Raul Pedrosa retallava distàncies. Ni els blaugranes ni els locals van aconseguir fer moure el marcador durant la segona meitat, i el resultat definitiu fou el d’1 a 2.

LLEFIÀ 1–4 INFANTIL A. LLIGA PREFERENT

Còmode victòria de l’Infantil A en la seva visita al camp de l’Unificación Llefià (1-4). Els blaugrana, que ja són campions de Lliga, van demostrar la seva superioritat des de bon inici. Òscar Mingueza va obrir el marcador al quart d’hora de joc i tres minuts més tard Lluis Mangas va ampliar l’avantatge en el marcador (0-2). A l’inici de la represa Yanis Núñez va marcar el tercer dels blaugranes i Joel Quero va tancar la golejada als deu minuts de la segona part. Amb la victòria ja consolidada va arribar el gol de l’honor dels locals. David Gil en va ser l’autor.

INFANTIL B 2–1 NÀSTIC DE TARRAGONA A. LLIGA PREFERENT

Triomf ajustat i d’ofici el que va obtenir l’Infantil B en el seu compromís disputat a la Ciutat Esportiva davant el Nàstic de Tarragona, cinquè classificat. El partit no es va posar de cara als barcelonistes ja que els tarragonins es van avançar amb un gol de Ramon Lladó quan es portaven disputats escassos minuts de la segona part. El Barça, però, va trobar el premi de l’empat des del punt de penal. Abel Ruiz tornava a posar la igualada en un partit que no estava sent còmode per als blaugrana. El gol, però, va revifar les esperances dels d’Isaac Garcia que van capgirar el marcador amb un gol de Pau Martínez. Amb aquest resultat es va arribar al final de l’últim partit d’un campionat on el Barça ha acabat quart a dos punts del tercer classificat, l’Escola Valls.

ALEVÍ A 9–1 SANT ANDREU B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

L’Aleví A, dirigit per Marc Serra, es va imposar amb comoditat al Sant Andreu. Els joves jugadors van mantenir la intensitat tot i que ja són campions de Lliga. Ben d’hora, al minut quatre, Guillermo Amor avançava als culers. El gol va donar tranquil·litat a l’equip que va desplegar la seva millor versió per marxar als vestidors amb un clar 4-0. Un gran Anssumane Fati (autor de 4 gols), ampliava les distàncies durant el tercer període. Els blaugranes no van afluixar tot i la diferència de gols i van ampliar el marcador fins al final 9 a 1. A més dels esmentats Amor i Fati, també van marcar Arnau Vilamitjana, Takefusa Kubo, Adrià Altimira i Ivan Bravo.

ALEVÍ B 5–0 VIU RIUPRIMER A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Intens partit el que van disputar l’Aleví i el Vic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els visitants, amb un plantejament molt bo de partit, van saber aturar el potencial ofensiu dels blaugrana. Tot i això, al minut 8 de partit, Marc Domínguez aconseguia avançar al seu equip. Kenneth Soler al 20, i Gerard Barri a prop del descans, van ampliar les diferències fins al 3 a 0, marcador amb el qual es va arribar a la mitja part. La seriositat del Vic no desaparèixer en cap moment del partit. No va ser fins als darrers instants del tercer període que, Sergi Altimira, va aconseguir tancar definitivament el partit amb el quart gol. A pocs minuts per acabar el matx, després d’una bona acció dels culers Altimira aconseguia anotar el definitiu 5 a 0.

PALLEJÀ A 2-6 ALEVÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

No ho va tenir complicat l’Aleví C per superar, a domicili, el Pallejà en la 28ª jornada del seu campionat. El conjunt de Marc Alexandre Pinto segueix comptant els seus partits per victòries i no va donar opcions al seu rival en la jornada celebrada dissabte. Els blaugrana van encarrilar el duel en els dos primers quarts. Els gols de Raul Martínez, Gerard Urbina i Joan González van fer agafar un avantatge insalvable per al conjunt local (0-3). El Pallejà va retallar distàncies amb gols de Miralles i Rejon, però el Barça va sentenciar el matx amb dos gols més obra d’Haitam Abaida i Jan Reixach.

SANT ILDEFONS A 1–4 ALEVÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Campions! L’Aleví D dirigit per Xavi Bravo va completar un campionat excel·lent. Després de 28 partits disputats i 28 victòries, els culers van aconseguir un nou títol del planter. El partit, tot i el marcador final, no va ser gens senzill. El gol matiner d’Antonio Rocas (min.5) dels blaugranes els va contestar ràpidament l’equip local. Raul Garcia anotava l’1 a 1. El gol no va descentrar un equip que volia ser campió. Tot i això, no va ser fins al minut 32 que Iker Gonzalez tornava a donar avantatge al Barça, un gol que va tranquil·litzar l’equip i el va fer desplegar el seu millor joc. Al 39’ i 40’, Alvaro Garcia i Albert Garrido, sentenciaven el partit i el campionat amb dos gols que deixaven el marcador final amb 1-4. Brillant temporada de l’equip!

CAN RULL 0–6 BENJAMÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria i Lliga! El Barça va superar al Can Rull en un partit treballat. Tot i anotar el primer gol al minut tres, el minut màgic va ser el 10. Marc Pelaz i Mamadou Seidou van marcar dos gols en aquest minut. El 3-0 a la fi del primer període va donar tranquil·litat a un equip que ja es veia campió. La primera meitat va acabar amb dos gols més, un de Johnny Aghayedo i un altre de Sergi Milà. La festa la va arrodonir en una segona meitat plàcida un nou gol de Mamadou Seidou, que s’anotava així un hat-trick. L’Espanyol ha acabat segon amb 84 punts, dos menys que els blaugranes, ja que van empatar en la seva visita al camp del Mercantil (2-2).

BENJAMÍ B 16–0 ESPLUGUENC A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Una Lliga més al sac! El Benjamí B de Cristian Catena va aconseguir els tres punts necessaris per endur-se el títol de Lliga. El primer període va ser clau per al desenvolupament del partit, sobretot, per la gran efectivitat dels blaugranes. Ja al minut 8 el marcador era de 4 a 0, amb gols d’Arnau Ollé i tres de Pau Servat. En el segon període el partit es va calmar, i el Barça només va poder marcar un gol obra de Nadir Louah Mhand. El tercer període va trencar definitivament el partit amb 5 gols més: Hugo Garcia, Antonio Gómez, Lucas Andreu, Arnau Ollé i Gabriel Martínez van ser els golejadors. L’últim període va ser un festival golejador. Nadir Louah Mhand es va destacar amb 3 gols més, sumant-te quatre en total. També van marcar Sicu Camara, Xavi Perez i Pau Servet, que també en sumava 4 en el partit. Victòria culer i nou títol per al futbol formatiu del FC Barcelona.

GAVÀ B 0-10 BENJAMÍ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Importantíssima victòria la que es va endur el conjunt de Francesc Jove al camp del Gavà. El contundent marcador demostra la superioritat culer en el transcurs del partit. El gol al minut 1 va aplanar el camí. Diego Almeida en va ser l’autor. A partir d’aquí, partit senzill i pluja de gols. Iker Merino, en una ocasió, Joan Gazquez en dues, i Pau Segarra i Marc Jurado en tres, van arrodonir un marcador que donava tres punts més en la lluita pel títol. A falta de només dues jornades, els de Francesc Jove són primers amb quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Cornellà.

BENJAMÍ D 9–1 CORBERA A. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Bonic partit el que es va viure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper entre Barça i Corbera. Els locals van deixar clara la seva intenció d’aconseguir els tres punts marcant el primer gol al minut 1 de partit. L’autor va ser Pol Melet. El primer període va acabar amb dos gols més, Adrià Capdevila al minut 11, i Marc Olmo al 12. Aquest marcador va fer baixar la intensitat del partit, i el segon període va acabar sense més gols. El tercer període va ser molt productiu. Pablo Melendez, Arnau Rabassa, Sergi Oriol, i de nou Adrià Capdevila, sentenciaven el partit amb quatre gols més. D’aquí al final del partit, domini absolut blaugrana i dos gols més, obra de Pol Melet.

PREBENJAMÍ 8–1 SANT GABRIEL F. LLIGA TERCERA DIVISIÓ

A dues jornades per acabar la Lliga, el somni de guanyar el trofeu segueix viu. La victòria per 8 a 1 va fer sumar tres punts més al conjunt dirigit per David Sanchez. Un triomf basat en una molt bona segona meitat. La primera va acabar amb un ajustat 2 a 0. Gols de Gerard Hernández i David Ruiz. La segona va ser ben diferent, el petits jugadors culers van exhibir la seva efectivitat de cara a porteria. Tot i que el Sant Gabriel retallava distàncies amb el 2 a 1, a partir d’aquí exhibició. Els gols d’Iker Bravo, en dues ocasions, Iker Sanchez, Elliot Cervera, David Ruiz, i de nou Pau Ortega, tancaven una nova victòria.

FEMENÍ JUV-CADET 7–0 STOITCHKOV BARCELONA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Nova victòria del Femení Juvenil-Cadet davant l’Stoitchkov a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El conjunt de Jordi Ventura va encarrilar el partit al primer temps amb gols de Maria Gonzalez i dues dianes de Queralt Torradeflot (3-0). El domini de les blaugrana va ser aclaparador i no va donar opcions al seu rival que va veure, a la segona part, com les locals tancaven el partit amb una contundent golejada. Carla Armengol, Carla Rivera i Maria González, amb dues dianes, es van apuntar al festival ofensiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut