Dissabte, el FC Barcelona Intersport rebrà la Lliga Asobal

Dissabte, el FC Barcelona Intersport rebrà la Lliga Asobal

Un cop finalitzi el partit de dissabte a les 18 h davant el BM Quabit Guadalajara, els blaugranes rebran el trofeu de campions Asobal 12/13

Dissabte serà un dia de celebració al Palau Blaugrana. A les 18 h el FC Barcelona Intersport jugarà el darrer partit de Lliga Asobal davant el BM Quabit Guadalajara i un cop finalitzi el partit hi haurà l’entrega del trofeu que acredita el Barça Intersport com a campió de Lliga d’handbol

La festa

El dissabte 25 de maig el Barça Intersport rebrà la copa de campions de la Lliga Asobal per part del president d’Asobal, Eduard Coll, i el president de la Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez.

L’entrega del trofeu tindrà lloc al final del partit i el Club està organitzant una festa plena de sorpreses per celebrar la 20a Lliga de la secció.

Un dia especial

Poder gaudir del darrer partit al Palau Blaugrana del Barça Intersport d’aquesta temporada i la darrera cita dels blaugranes abans de la Final a Quatre de Colònia dels dies 1 i 2 de juny són un motiu més perquè l’equip estigui acompanyat de tota l’afició en aquest moment especial.

Els socis i menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta i les entrades per al públic són de 9 €.

El títol del segon equip

Aquest mateix dia a la mitja part entre el Barça Intersport i el BM Quabit Guadalajara, el FC Barcelona Intersport B també rebrà la copa de campions de la Divisió d’Honor Plata.

Els joves entrenats per Toni Gerona s’han proclamat per segon any consecutiu campions de la segona categoria de l’handbol estatal i amb estol de joves jugadors, els blaugranes han reeditat l’èxit de la temporada anterior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut