El Barça organitzarà clínics esportius el 3 i 4 d’agost a Palestina i Israel

El Barça organitzarà clínics esportius el 3 i 4 d’agost a Palestina i Israel

Els actes comptaran amb la presència de tots els jugadors del FC Barcelona Aquest projecte s’ha pogut realitzar gràcies a la inestimable col·laboració dels governs israelià i palestí

El FC Barcelona, amb el suport del Govern d’Israel i l’Autoritat Nacional Palestina, organitzarà el proper mes d’agost el FC Barcelona Peace Tour, una iniciativa que inclourà dos esdeveniments esportius per la pau en què hi participaran infants d’Israel i Palestina i que comptarà amb la presència de tots els jugadors del FC Barcelona.

Aquests clínics esportius, que tindran lloc el proper 3 d’agost a Palestina, i el 4 d’agost a Israel, estan organitzats pel Centre Peres per la Pau, l’Associació de Futbol d’Israel i l’Associació de Futbol de Palestina. El Govern d’Israel i l’Autoritat Palestina proporcionaran tota l’assistència per dur a terme aquests esdeveniments.

Col·laboració israeliana i palestina

Aquest projecte s’ha pogut realitzar gràcies a la inestimable col·laboració dels governs israelià i palestí. El FC Barcelona vol agrair al primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, el seu compromís personal en aquesta iniciativa, així com al president d’Israel, Shimon Peres, i al president de l’Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, la seva visió i lideratge.

El FC Barcelona s’ha convertit en un pont de diàleg entre israelians i palestins. La Fundació FC Barcelona ha organitzat esdeveniments esportius amb els infants i joves de totes dues comunitats en el passat i ho seguirà fent en un perseverant esforç per la pau, la llibertat i la democràcia. L’aliança amb l’Unicef i altres organitzacions referma el compromís del Club per la protecció i la cura de la infància arreu del món.

Tots els guanys derivats d’aquest projecte seran destinats al foment de la pau entre israelians i palestins mitjançant els valors de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut