Dissabte, un dia per celebrar amb el Barça Intersport

Dissabte, un dia per celebrar amb el Barça Intersport

El darrer partit d’aquesta temporada al Palau, l’entrega del trofeu de Lliga Asobal i poder veure els trofeus aconseguits, motivació extra per venir al Blaugrana

Dissabte a les 18 h, en directe per Teledeporte, el FC Barcelona Intersport disputa la darrera jornada d’Asobal 2012/13, al Palau Blaugrana, en un dia en què se celebrarà el títol de Lliga, en un partit en què els blaugranes ajustaran detalls per a la Final a Quatre del proper cap de setmana.

Objectiu: jugar bé

Els blaugranes afronten el partit davant el Guadalajara amb l’objectiu de jugar bé, com va explicar Pascual a la roda de premsa prèvia, i de preparar la Final a Quatre del proper cap de setmana a Colònia.

Pascual decidirà la convocatòria el mateix dissabte, en un partit en què els blaugranes rebran el reconeixement del Palau Blaugrana a l’excel·lent temporada de l’handbol blaugrana, amb quatre títols i amb la classificació per a la Final a Quatre

BM Guadalajara vol mantenir-se a l’Asobal

El Quabit BM Guadalajara, entrenat per l’exjugador blaugrana Mateo Garralda, afronta el partit del Palau amb l’objectiu d’eludir el descens. Els castellans són dotzens amb 20 punts.

Els de Garralda tenen 20 punts i estan un punt per sobre de les posicions de descens. De les 81 combinacions possibles només dues situarien el Quabit BM Guadalajara en posicions de descens.

De les cinc visites anteriors del BM Guadalajara al Palau Blaugrana, els castellans sempre han caigut davant el Barça d’handbol.

La festa

Abans i després del partit, el Club ha organitzat dos esdeveniments perquè els aficionats puguin gaudir de la temporada plena d’èxit del FC Barcelona Intersport.

Des de les 16.30 h fins a l’inici del partit els trofeus de campions de Lliga, Supercopa Asobal, Supercopa de Catalunya i Copa Asobal estaran exposats entres les portes 1 i 4 del Palau i tots els aficionats s’hi podran fotografiar.

A la fi del partit tindrà lloc l’entrega del trofeu de Campions de Lliga 12/13 i el Club ha organitzat un acte per gaudir de la tercera Lliga Asobal consecutiva i vintena de la història de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut