El Caja Segòvia serà el rival del Barça Alusport a semifinals

El Caja Segòvia serà el rival del Barça Alusport a semifinals

El conjunt de David Madrid serà el rival del FCB Alusport a les semifinals del play-off pel títol després de superar el Sala 10 Saragossa en els dos primers partits (2-0 al global)

Ja no caldrà esperar més. El proper rival del Barça Alusport en la carrera pel títol serà el Caja Segòvia. El conjunt castellà ha superat el Sala 10 Saragossa en els dos primers partits de la sèrie i s’ha adjudicat la plaça per disputar les semifinals del play-off per lluitar pel títol.

Els segovians seran el penúltim escull per al conjunt de Marc Carmona per intentar revalidar el títol de Lliga aconseguit la temporada anterior. El primer partit de l’eliminatòria està previst que se celebri el cap de setmana que ve.

A la Lliga, només victòries

Els precedents del conjunt de Marc Carmona davant els segovians són idonis. Els blaugranes ja saben què és remuntar a la pista del Caja Segòvia ja que a la primera volta van aconseguir capgirar un resultat que no els era gens favorable (2-0). L’encert d’Aicardo, Sergio Lozano, en dues ocasions, Ari i Lin va ser suficient perquè els tres punts volessin cap a Barcelona (2-5).

En la visita del Caja Segòvia al Palau no hi va haver color (7-0). Els blaugranes van golejar contundentment els castellans amb un doblet de Gabriel, un de Fernandao i un de Lin. Torras va aconseguir el setè gol definitiu, que va posar la cirereta al pastís de la golejada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut