El viatge dels fans xinesos de Catalunya Turisme finalitza al Camp Nou Experience

El viatge dels fans xinesos de Catalunya Turisme finalitza al Camp Nou Experience

Els guanyadors del concurs Catalunya Turisme, un grup de fans xinesos, van tancar el viatge per terres catalanes al Camp Nou, on van reconèixer que havia estat "una experiència inoblidable"

Al llarg de sis dies un grup de fans xinesos, guanyadors del concurs Catalunya Turisme, van visitar diferents indrets del territori català. Un viatge que va finalitzar dimecres a les instal·lacions del FC Barcelona amb una visita al Camp Nou Experience. Una vivència que els mateixos protagonistes no van dubtar a reconèixer com a "fantàstica i inoblidable".

El museu del Barça va fascinar aquests fans xinesos: "Com a culer és un gran orgull veure totes les copes que ha guanyat el Club al llarg dels seus 114 anys d'història", comenta Wang Jun. Aquesta guanyadora del concurs estudia periodisme i espera en un futur poder escriure del Barça: ¨M’estic esforçant amb els estudis i l'idioma, i espero poder seguir el meu club favorit un dia com a periodista professional ¨.

Grans experts del Barça

Encara que era la seva primera vegada a Barcelona, aquests fans coneixen molt la història del Barça gràcies a la web xinesa del Club (www.fcbarcelona.cn) i als mitjans de comunicació esportius. ¨El Museu és com un llibre d'història que ens explica els grans moments del Club i com ha arribat a ser un club tan gran". La foto que explica per què als aficionats del Barça se'ls anomena 'culers' va interessar molt a aquests fans que no es podien imaginar la imatge dels espectadors a l'antic estadi: "És molt interessant veure aquestes fotos antigues que ens recorden la història. Havia sentit l'anècdota del nom i avui ho confirmo amb la foto", deia Li Peihuang, periodista d'una revista escolar. "El que m'interessa més del museu és la part on s'explica la Masia i coses sobre el futbol formatiu. Treballo en una revista escolar. He entrevistat molts joves estudiants esportistes i m'interessa molt conèixer el sistema de formació del Barça. Així podem estudiar l'experiència d'èxit d'aquesta escola de futbol de fama internacional", assegura Li.

Per la seva banda, a Chen Feng, dedicat a recursos humans, i Ma Tingxiao, alumne de 14 anys, els va apassionar acostar-se a la gespa de Camp Nou: ¨És increïble el camp, el més gran a Europa. Ens imaginem en veure l'Estadi els moments quan els jugadors corren i marquen aquí", comenten.

Aquests fans van tenir l'oportunitat de fer-se fotos amb les quatre Pilotes d'Or guanyades per Leo Messi: ¨Quan torni a la Xina explicaré als meus amics culers aquest viatge. Els explicaré com és l'arquitectura de Gaudí, l'ambient al Camp Nou i com es fa una truita de patates¨, explica Wang Jun. ¨Espero poder tornar aquí un dia i conèixer més la cultura catalana¨.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut