Local

Atlètic de Madrid – Femení A: Pas de gegant per ser a la final (0-3)

El hat-trick de Sonia en el partit d’anada de les semifinals de la Copa de la Reina suposa un pas de gegant del Femení A per ser a la final El cap de setmana vinent es disputarà la tornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Victòria vital la que ha aconseguit el Femení A en el partit d’anada de les semifinals de la Copa de la Reina davant l’Atlètic de Madrid (0-3). Partit impecable de les noies de Xavi Llorens, que, amb el hat-trick de Sonia, ho tenen tot de cara per disputar la final de la Copa de la Reina i apropar-se una mica més al somni d'aconseguir el títol.

Sonia marca el camí

Igualtat a l’inici i sobretot respecte entre els dos conjunts. Hi havia molt en joc i els dos equips han apostat per no arriscar més del compte. Les locals, però, han portat la iniciativa tot i que l’encert ha caigut cap al bàndol blaugrana. Sonia, en un un contra un davant Lola, ha aconseguit encetar el marcador a favor de les barcelonistes.

Tot i el gol, les locals han intentat igualar el marcador abans d’arribar a la fi dels primers 45 minuts, però la bona actuació de Ràfols ha estat vital perquè es mantingués l’avantatge.

Hat-trick que pot valer una final

Sonia no n’ha tingut prou amb el primer gol i s’ha guardat dos cartutxos per a la segona part. Primer des del punt de penal, després d’unes mans de Pisco dins l’àrea, i a l’últim minut del partit, després d’una centrada de Corredera, la davantera blaugrana ha posat punt i final al seu recital golejador en un matí gloriós.

Amb aquesta victòria el Barça se situa amb un peu i mig a la final de la Copa de la Reina. El cap de setmana que ve es disputarà el partit de tornada.