El Barça, al Salisbury International Arts Festival

El Barça, al Salisbury International Arts Festival

El vicepresident Carles Vilarrubí oferirà aquest dimarts una conferència on parlarà dels vincles entre l'esport, la cultura i l'educació

Barça: esport, cultura i educació’. Aquest serà el títol de la conferència que Carles Vilarrubí, vicepresident institucional del FC Barcelona, oferirà aquest dimarts en el marc del Salisbury International Arts Festival. En aquesta edició, el certamen britànic centra la seva programació en Catalunya i en especial en la cultura catalana, de tradició a modernitat.

Els més de 80.000 visitants del festival podran gaudir d’actuacions de dansa, diverses projeccions cinematogràfiques, propostes musicals, actuacions castellers, xerrades i conferències. En total, més de 25 activitats, entre les quals hi figura la ponència del vicepresident Carles Vilarrubí. El Salisbury International Arts Festival és un festival de prestigi i amb un enorme ressò dins del món britànic.

Aquesta presència del Club a Salisbury, s’emmarca en el conveni que es va signar el passat mes de setembre amb l’Institut Ramon Llull que té com a finalitat la projecció exterior de la cultura catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut