Ante Tomic: “Tant de bo repetim el que vam fer en el primer partit”

Ante Tomic: “Tant de bo repetim el que vam fer en el primer partit”

“Vasileiadis és un jugador clau per a ells, juguen diferent en atac quan és a la pista”, diu el pivot croat “No em sorprèn assistir perquè sé que puc passar la pilota”, diu Tomic

El nostre gran objectiu és guanyar aquest dimarts i poder arribar a les semifinals. No pensem en res més”, ha comentat Ante Tomic. El pivot croat del Barça Regal, que ha estat un dels millors jugadors del conjunt blaugrana en els dos primers partits de la sèrie, ha dit que “tant de bo” l’equip repeteixi el que van fer “en el primer partit” i ha assenyalat que ara “cada partit és una final, perquè als play-off no hi ha rival fàcil”.

No em sorprèn assistir, perquè sé que puc passar la pilota, és part del meu joc
Lectura del joc

Un dels aspectes en què ha destacat Tomic en els últims partits ha estat trobant la millor posició per als seus companys i facilitant-los cistelles. “No em sorprèn assistir, perquè sé que puc passar la pilota, és part del meu joc, però si els meus companys no anotessin a mi no em comptarien l’assistència. Estic content”, admet el ‘44’ blaugrana, que afegeix que Vasileiadis és un jugador que canvia dinàmiques. “És un jugador clau per a ells, juguen diferent en atac quan és a la pista i tenen més opcions de fer cistella. Hem de preparar bé la defensa sobre ell”.

Només pensen en el Barça

Nosaltres només ens mirem a nosaltres mateixos, tot i que és cert que tres de les quatre eliminatòries estan empatades a un triomf. Tots els equips tenen bons jugadors i per això està tot més igualat”, ha explicat Tomic, que diu que l’equip “té ganes de fer-ho bé” per tornar a repetir el primer partit contra el Bilbao al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut