El camí cap a Colònia del FC Barcelona Intersport

Els blaugranes finalitzaran a Colònia, amb la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League, un camí que es va iniciar al setembre a Suïssa

Dies abans de la disputa de la Final a Quatre de la Champions d’handbol és un moment per veure com els blaugranes han assolit la tercera Final a Quatre de la seva història i de quin ha estat el recorregut a la Champions 2012/13 del Barça Intersport

Líders a la primera fase

Els blaugranes van debutar a la Champions 2012/13 el 27 de setembre a la pista del Schaffhausen suís. Un triomf blaugrana per 23 a 33 el va seguir un altre de ben contundent, 34-23, al Palau davant el Fuchse Berlín.

El triomf ajustat a casa per 25 a 24 davant el Dinamo de Minsk va demostrar que a la Champions no existeix rival petit. Victòries davant el Zagreb i el Szeged van deixar els blaugranes invictes a la primera volta d’aquesta primera fase.

La primera derrota a Europa i de la temporada no va arribar fins al 10 de febrer d’aquest any en caure per 31 a 30 a Berlín. Dos triomfs més davant el Zagreb i el Minsk donaven als de Pascual el primer lloc del grup.

Dinamarca, destí de vuitens

El sorteig de vuitens de final va emparellar els blaugranes davant el Bjerringbro-Silkeborg danès. Els danesos havien finalitzat en quart lloc del Grup C.

En el partit d’anada, el Barça Intersport va encarrilar l’eliminatòria, guanyant per 26 a 32, i al Palau van referendar el resultat, imposant-se per 26 a 24.

Atlètic i remuntada a quarts

El caprici del sorteig de quarts de final va ajuntar el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid, que venia de superar el Fuchse Berlín a vuitens de final.

A l’anada, al pavelló de Vistalegre, els matalassers van ser superiors als blaugranes i van assolir un 25 a 20 que deixava el pas a la Final a Quatre molt complicada per als homes de Pascual.

Però la tornada al Palau Blaugrana va ser un dels partits que resten a la memòria dels aficionats. Un Palau entregat va portar els barcelonistes a imposar-se per 32 a 24 a superar l’eliminatòria i a classificar-se per tercer cop, de les quatre edicions, a la Final a Quatre de la Champions d’handbol.