El FC Barcelona Intersport, centre d’atenció dels mitjans informatius

El FC Barcelona Intersport, centre d’atenció dels mitjans informatius

El Barça Intersport ha realitzat la tradicional trobada amb els mitjans informatius, abans de la disputa de la Final a Quatre de Colònia

Classificar-se per a la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League suposa realitzar una sèrie d’esdeveniments i activitats prèvies que van marcant el calendari, mentre s’aproxima la cita de Colònia. Si els blaugranes ja van realitzar la sessió fotogràfica dies enrere, dimarts ha estat el dia per atendre els mitjans informatius.

Entrenament obert

A les 12 h del matí de dimarts els homes de Xavi Pascual s’han començat a entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un entrenament totalment obert a la presència de mitjans informatius.

Per espai de més d’una hora i trenta minuts, l’handbol blaugrana s’ha entrenat davant els mitjans gràfics que recollien l’activitat del Barça Intersport.

Trobada amb els mitjans

Un cop finalitzat l’entrenament els mitjans informatius han pogut parlar amb la totalitat de la plantilla del FC Barcelona Intersport.

Entrevistes per TV, ràdio i premsa escrita s’han succeït durant aquest espai de temps a la pista del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Posteriorment ha estat el torn de Xavi Pascual, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, per atendre a les preguntes dels mitjans informatius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut