Xavi Pascual: “Aquest esport té coses especials i ha quedat demostrat”

Xavi Pascual: “Aquest esport té coses especials i ha quedat demostrat”

El tècnic català diu que Jasikevicius ha jugat “a gran nivell” i que aquest “és el seu paper a l'equip” “No recordo un partit en què sigui tan difícil treure't del cap la por a perdre”, ha comentat Pascual

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra l'Uxue Bilbao que aquest dimarts s'ha viscut un partit especial. “Vivíem un dels escenaris més complicats que es pot viure en la Lliga Endesa. No recordo un partit en què sigui tan difícil treure't del cap la por a perdre i sigui tan dificil controlar les emocions”, ha explicat el tècnic de Gavà.

Jasikevicius està aquí per viure moments importants. Aquest és el seu paper. Ho ha fet a gran nivell a dia d'avui. Ha passat la pilota realment bé. Cada passada convidava a fer el bàsquet. El mateix públic sabia que allò es convertia en una assistència”, ha comentat Pascual, que diu que l'equip ha d'anar “superant obstacles", tot i que no ho facin "amb brillantor". "Ens hem d'enganxar al treball per aconseguir l'èxit”, ha afegit el tècnic.

Rival complicat

Contra el Gran Canària som favorits. És un equip que té els rols molt ben definits. Gairebé ningú li fa més de 70 punts. Vénen de viure tres partits que van punt a punt. Es difícil preparar-te per a partits així”, ha comentat Pascual sobre el proper rival del Barça Regal.

Cal recordar que el primer partit es disputarà aquest divendres al Palau Blaugrana, mentre que el segon partit també serà a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut