Mavrokefalidis, garantia de rendiment immediat

Mavrokefalidis, garantia de rendiment immediat

El pivot grec ha arribat amb les piles ben carregades al Barça Regal, la seva adaptació ha estat brillant i així ho demostren els seus números En els tres partits davant l’Uxue Bilbao Basket sempre que ha estat a la pista, ha registrat un balanç positiu

El millor relleu és aquell que surt de la banqueta  i fa créixer l’equip. Qualsevol entrenador desitja mirar al banc i saber que espera el seu torn un home que aportarà quelcom positiu.

Això és precisament el que fa Loukas Mavrokefalidis. El pivot grec, que tot just ha jugat quatre partits amb la samarreta del Barça Regal –un de la fase regular i els tres de play-off davant l’Uxue Bilbao- no ha deixat de sumar en cap moment.

“El més important és ajudar l’equip, els números diuen poca cosa, el que compta és guanyar partits i guanyar el campionat. Vull ajudar i fer coses positives cada vegada que jugui”, explica el ‘21’ culer.

Els números diuen poca cosa, el que compta és guanyar partits i guanyar el campionat

Sempre en positiu

En el primer partit al Palau, ‘Mavro’ es va enfilar fins als 16 punts per acumular un total de +11 mentre ell estava a la pista.

En el segon, malgrat la derrota, el grec va ser dels pocs jugadors en repetir aquesta estadística. El +9 que va registrar durant els més de 16 minuts que va disputar, el van convertir en el segon jugador més efectiu, per darrere de Juan Carlos Navarro.

Finalment, en el tercer i decisiu duel que va portar el Barça Regal a semifinals, va tornar a situar-se en un +11 en gairebé 11 minuts de joc.

Connexió total

Un altre aspecte que ha deixat clar Loukas Mavrokefalidis des que va arribar és que pot rendir perfectament tant a la posició d’ala-pivot com a la de pivot. A la zona, s’ha convertit en un soci perfecte d’Erazem Lorbek, que ha completat una sèrie excel·lent i d’Ante Tomic, que ha connectat amb el grec tant per assistir-lo com per anotar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut