Ricard Muñoz, optimista i amb respecte davant el debut a la F4

Ricard Muñoz, optimista i amb respecte davant el debut a la F4

El tècnic té tota la plantilla a disposició després de recuperar Reinaldo fa dues setmanes Muñoz admet que el fet d’eliminar el Liceo els ha donat un plus de confiança L’equip viatja demà a Porto i a les 18.00 hores provarà la pista de Dragao Caixa

Darreres hores al Palau d’un FC Barcelona que marxa demà pel matí cap a Porto amb l’única intenció de tornar a de terres portugueses amb la 20a Copa d’Europa de la seva història. Els homes de Ricard Muñoz, que avui han atès la premsa barcelonina al Media Day, estan mentalitzats com el seu tècnic per superar abans que res al Benfica, el primer rival amb el que es veuran les cares el dissabte a les 16.00 hores (hora catalana).

El xàrter blaugrana surt demà a les 11.30 hores de l’Aeroport del Prat per aterrar 1h i 45 minuts més tard a Porto. Ja per la tarda, el conjunt barcelonista tindrà la seva primera presa de contacte amb la pista de Dragao Caixa. Segons Ricard Muñoz, una superfície de parquet “similar a la que tenim al Palau”.

Plus de confiança

L’equip arriba a la Final a Quatre de Porto amb un plus de confiança després d’haver superat el Liceo, l’actual campió, als quarts de final: “És cert que el fet d’eliminar el Liceo és un punt a favor nostre. Sempre he dit, però, que tant la Lliga com la Lliga Europea són una cursa de fons i veurem què passa.”

“La solidesa dels nostres resultats ens ha donat molta confiança. Sabem que tenim molta responsabilitat, malgrat que som conscients de la igualtat que hi haurà en aquesta Final a Quatre de Porto”, ha explicat l’entrenador del FC Barcelona.

Plantilla al complet

Ricard Muñoz podrà comptar amb tots els seus jugadors. Superada la darrera lesió de Reinaldo Garcia, els jugadors del Barça arribaran a Porto en perfecte estat. En l’aspecte purament del joc, el tècnic de Sants ha dit que creu que el Barça “té arguments suficients com per fer mal al Benfica”, del que ha explicat que “no és un Benfica tant alegre en atac com el de d’altres temporades. És un equip molt ben estructurat en defensa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut