El Barça Intersport ja és a Colònia

El Barça Intersport ja és a Colònia

Els blaugranes ja han arribat a la seu de la Final a Quatre, Colònia, per preparar l’exigent cita de la VELUX EHF Champions League

Després d’un dia intens, el FC Barcelona ja descansa a Colònia. Si dijous ha estat un dia amb moviment, divendres, dia abans de l’inici de la competició, arribarà ple d’activitats per als jugadors de Xavi Pascual

Entrenament i viatge

Dijous ha començat amb el darrer entrenament dels blaugranes a Barcelona abans de viatjar cap a Colònia. La sessió de vídeo i l’entrenament al Palau Blaugrana han estat els centres d’atenció dels blaugranes abans de sortir cap a Alemanya.

Posteriorment, l’equip ha dinat al Palau i s’ha dirigit a l’aeroport per volar fins a Düsseldorf. Des d’allà, menys d’una hora d’autocar fins a arribar a Colònia, on descansen per afrontar el repte de la tercera Final a Quatre de la història de la secció.

Divendres, dia ple d’activitat

Divendres serà un dia ple d’activitats per als blaugranes. Per adaptar-se a l’horari de joc de dissabte, 15.15 h, l’equip dinarà a les 11.15 h i un cop dinats els jugadors es repartiran en diverses activitats.

Aitor Ariño assistirà a l’obertura del torneig benèfic de golf que l’EHF ha organitzat a Colònia. Rutenka i Saric seran els protagonistes de la signatura d’autògrafs que tindrà lloc a Colònia.

A les 13.45 h Pascual, Tomás, Jernemyr, Noddesbo, Sterbik i Viran seran els encarregats d’atendre els mitjans de comunicació. A les 14.45 h tindrà lloc l’entrenament del FC Barcelona Intersport a Colònia.

A la tarda, a les 19 h, l’equip es desplaçarà al Lanxess Arena per participar a la festa organitzada per l’organització, per tal de donar la benvinguda als participants. Els blaugranes tancaran el divendres sopant a l’hotel, a les 21 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut