L’equip ja és a Porto

L’equip ja és a Porto

El Barça d’hoquei ha viatjat aquest divendres al matí a Porto, seu de la Final a Quatre que arrenca dissabte, on ha aterrat a les 13.10 hores

El Barça d’hoquei patins ja és a Porto (Portugal), on aquest dissabte arrenca la Final a Quatre de la Lliga Europea. L’expedició blaugrana, encapçalada pel directiu Ramón Cierco, ha aterrat a la ciutat portuguesa a les 13.10 hores després d’uns 100 minuts de vol.

Ambició i respecte

En les últimes declaracions abans d’enlairar-se, l’equip ha manifestat la seva ambició de cara a la competició que arrenca dissabte. “Sabem que el Benfica serà un rival dur, però farem el possible per derrotar-los”, ha declarat Sergi Fernández. En la mateixa línia s’han expressat Sergi Panadero i Aitor Egurrola, que creuen que afronten la competició “amb la màxima ambició i amb tot el respecte” pels seus rivals.

Cal recordar que l’equip, que dina i descansa a l’hotel, s’exercitarà aquesta tarda per primer cop a la Dragao Caixa, pista de la Final Four, a partir de les 19 hores. La semifinal contra el Benfica tindrà lloc aquest dissabte, a les 16 hores (hora catalana).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut