Xavi Pascual: “L'encert ha estat l'únic 'però' del partit”

Xavi Pascual: “L'encert ha estat l'únic 'però' del partit”

El tècnic blaugrana es mostra satisfet amb el triomf dels seus homes i comenta: “Quan hem agafat 14 punts d'avantatge ens hem relaxat”

Xavi Pascual ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra l'Herbalife Gran Canària que està “content” pel primer triomf de la sèrie i que ha estat “un partit molt bonic”. El tècnic de Gavà ha explicat: “Hem estat força bé defensivament, menys en el primer quart”. I ha afegit: “Hem de millorar petits detalls”. "L'encert ha estat l'únic però del partit", ha valorat.

Quan hem agafat 14 punts d'avantatge ens hem relaxat i hem pensat en el diumenge. Això ha estat un risc massa gran i gairebé ens entren en el partit”, ha comentat Xavi Pascual, que ha afirmat: “Estem satisfets amb el partit que hem fet i de cara a diumenge a veure com ens trobem, perquè ens costa molt jugar divendres i diumenge matí”.

Finalment, Pascual ha dit: “Per mi és una eliminatòria equilibrada i ho segueixo dient. Mai saps què passarà i és molt difícil saber-ho. El dia que no estem bé segur que no els guanyem i necessitem la millor versió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut