Ilie: “Sóc feliç al Barça”

Ilie: “Sóc feliç al Barça”

El capità del Barça B valora amb molt bona nota la temporada del filial i explica que “la secretaria tècnica ha manifestat el seu interès” perquè es quedi

El jugador del Barça B Ilie Sánchez va repassar l’actualitat de l’equip, que s’enfronta al Vila-real diumenge a les 18.00 h (Esport 3), en una entrevista al programa 'ADN Barça', de Barça TV. El jugador blaugrana també va valorar la seva temporada i la del filial.

Una temporada excel·lent

Pel jugador blaugrana el rendiment del Barça B aquesta temporada és molt alta: “Si jutgem l’energia i el sacrifici, la nota és excel·lent. Hem sigut un grup molt lluitador. Els resultats també han estat molt bons, però podien haver estat millors. Amb la vuitena posició crec que la nota es posa sola”.

En l’àmbit individual Ilie ha pogut tornar a jugar després de superar la lesió de l’any passat: “Estic content per tornar i pel meu rendiment de la temporada. En aquest últim tram em trobo molt bé”. De cara al futur el jugador explica: “Sóc feliç al Barça i la secretaria tècnica ha manifestat el seu interès que em quedi”.

El Vila-real, un rival de Primera Divisió

El Barça B afronta el penúltim partit de la temporada amb la intenció d’acabar tan amunt com sigui possible. Tot i això, són conscients de la dificultat de guanyar un Vila-real que no ha perdut cap dels últims 18 partits i lluita per aconseguir l’ascens. “És un partit en què tenim sensacions similars a quan entrenem amb el primer equip perquè ens enfrontem a jugadors de molt nivell, de Primera Divisió. Estic segur que la gent que s’acosti a l’Estadi podrà gaudir d’un partit molt maco”, assegura Ilie.

Per al migcampista blaugrana jugar contra equips com el Vila-real és un gran repte personal: “Davant de rivals de Primera Divisió és on vols demostrar-te a tu mateix si pots tenir el nivell per fer front a aquest tipus de partits. Són un dels grans de Segona, i ho serien a Primera”. El capità del Barça B té clara quina és la clau per obtenir un bon resultat: “Intentar tenir la possessió com vam fer al seu camp, on ens va sortir un partit rodó, posant molta intensitat per contrarestar la seva qualitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut