La Penya Blaugrana de París exerceix d’amfitriona

La Penya Blaugrana de París exerceix d’amfitriona

Josep M. Barnils va representar el Club a l’acte a la Generalitat a la capital francesa L’acte el va seguir la trobada barcelonista a Trocadéro

La Delegació de la Generalitat de Catalunya a París va ser l’escenari d’una recepció a les penyes que es van desplaçar amb motiu del partit d’anada dels quarts de final de Champions. Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger, va encapçalar l’expedició blaugrana en aquest acte.

Mathias Kingler, president de la Penya Blaugrana de París, va donar la benvinguda als més de cinquanta assistents, en representació de diverses penyes provinents d’arreu. Maryse Olivé, delegada de la Generalitat de Catalunya a París, va posar la nota institucional a l’acte.

Barnils, per la seva banda, va destacar la forta presència del moviment en territori francès. Amb un total de 14 penyes, incloent les penyes de la Catalunya Nord, França és el segon país amb més penyes barcelonistes, darrere d’Espanya.

Trobada a Trocadéro

A les cinc de la tarda, els barcelonistes estaven cridats a mostrar els seus colors a Trocadéro. Centenars de culers van fer que els emblemàtics jardins de la capital francesa es tenyissin de blaugrana. Un cop més, el civisme va quedar palès, cada cop que el barcelonisme viatja per Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut